Vik maakt jouw werkomgeving nog veiliger

De afgelopen maanden heeft iedereen wel meegekregen hoe belangrijk het is om je handen te wassen, maar je apparaten schoonhouden is eigenlijk net zo belangrijk in deze tijd. Op jouw smartphone krioelt het van de bacteriën. Ontsmetten is heel belangrijk, daarom is Vik de perfecte oplossing.

Wat is Vik?

Vik is de oplossing om weer veilig en verantwoord terug te keren naar kantoor en werk. Vik is een machine die met uv-c technologie eigenlijk alles met een hard oppervlak kan ontsmetten. Met uv-c doodt Vik in minder dan 20 seconden 99,999% van alle bacteriën, schimmels en virussen die op het oppervlak zitten. Vik is dus geschikt voor eigenlijk alles met een hard oppervlak, denk hier bijvoorbeeld aan: telefoons, laptops, toetsenborden, sleutels, brillen en ga zo maar door.

De reden van Vik

In de afgelopen maanden is de hele wereld plots veranderd en in een grote crisis terecht gekomen; corona. Dit heeft veel effect gehad op hoe we nadenken over persoonlijke hygiëne en contact met anderen. Wanneer jij je handen wast en hierna weer jouw telefoon vastpakt is het hele nut van je handen wassen verdwenen. Vic kan jouw apparaten ontsmetten terwijl jij je handen ontsmet.

Wat zijn de voordelen van Vik en uv-c licht

Vik is een ontzettend handig nieuw product waar dus zeker veel voordelen aan zitten.

  • Vik is ontzettend eenvoudig in gebruik, 1 druk op de knop en hij is al begonnen met zijn werk.
  • In maximaal 20 seconden zijn jouw spullen ontsmet.
  • Het uv-c licht kan niet ontsnappen of doordringen buiten de kast, dit maakt Vik dus 100% veilig.
  • Doodt alle bacteriën, schimmels en virussen. Ook het corona-virus.
  • Bacteriën, schimmels en virussen bouwen geen resistentie op.
  • 100% veilig voor je apparaten. Je hebt dus geen last van verkleuringen of mogelijkheden tot schade.
  • Geen chemicaliën, afval of residu.

Een veiligere werkomgeving

Met behulp van Vik kan jij zorgen dat jouw klanten en werknemers een veiliger gevoel hebben. Dankzij Vik kan iedereen straks weer veilig en rustig aan het werk. Welke redenen zijn er om het niet te proberen?

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door