Bas logo
Hamburger afbeelding
Een akoestische telefooncel in de vorm van een huisje, met daarin een zwarte kruk en een tafeltje.

Telefooncel op kantoor

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor rust en privacy. U kent het wel, die ene collega die continu aan het bellen is en als een mug bij je werkplek rondhangt. Wat je ook doet, hij is niet weg te krijgen. Vaak is dit omdat er op het kantoor geen plek aanwezig is om rustig te bellen zonder gestoord te worden. Een telefooncel op het kantoor, ook wel akoestische telefooncel genoemd, elimineert dit probleem. Bekijk hieronder onze opties en laat de rust terugkeren op de werkvloer.

Ongestoord bellen met een telefooncel op kantoor

Geluiden uit onze omgevingen beïnvloeden ons altijd, of we dat nou willen of niet. Bij het voeren van een telefoongesprek is dit niet altijd even handig en kan het zelfs afleiden. Misschien zit je wel dicht bij een niet bepaald geruisloze printer. Of je collega’s voeren een gesprek dat zo interessant is dat je het opvangt en mee begint te luisteren. Voor je het weet ben je compleet de draad kwijt van het telefoongesprek. Maar het kan ook andersom. 

Collega’s kunnen worden afgeleid door jouw belgedrag. Misschien heb je een luide stem of wandel je veel tijdens het bellen om uit te vogelen waar het meest rustige plekje op het kantoor is. Het is dan tijd voor akoestische oplossingen, zoals een stilte werkplek, akoestische wandpanelen of plafondpanelen of een telefooncel. Een telefooncel op het kantoor zorgt ervoor dat bellen niet langer afleidend is voor jezelf en je collega’s.

 

Een telefooncel op het kantoor brengt privacy

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor privacy. Niet alles wat door de telefoon wordt gezegd is voor ieders oren bestemd. Het kunnen gesprekken zijn in de privésfeer waarvan je liever niet hebt dat iedereen meeluistert. Maar het kan ook zijn dat er werkgerelateerde onderwerpen worden besproken die andere collega’s niet hoeven te weten. In beide gevallen zorgt een telefooncel op het kantoor ervoor dat er voldoende privacy aanwezig is. Voor het gemak zetten we de voordelen van een telefooncel op het kantoor nog even op een rij:

 

  • Leid geen collega’s meer af met uw gesprekken
  • Zelf niet afgeleid worden door de gesprekken van collega’s
  • Meer privacy voor al je gesprekken
  • Verhoogt de productiviteit
  • Je voelt je op je gemak, waardoor de kwaliteit van het gesprek stijgt

 

Neem contact op

Ben je op zoek naar een akoestische telefooncel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op!