Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoorruimte met links tegen de wand, een open wandkast. Verderop een groene moswand. In het midden een vergadertael met ombouw. Daaraan hangen kunstplanten en zijden bloemen. Rechts zien we op hoogte verstelbare werkplekken.

Waarom Bas?

Moet je jouw kantoor, restaurant of ander commercieel gebouw opnieuw inrichten? Of wil je de akoestiek er verbeteren? Daar helpen we je graag bij! Maar waarom zou je voor Bas kiezen? We delen het hier met je!

Compleet dienstenpakket

Als het op de inrichting van jouw werkomgeving aankomt, hebben wij alle expertise in huis om de ruimte in z'n volledigheid te benaderen. We zien namelijk vaak dat kantoorinrichters alleen focussen op het meubilair en in hun materiaalkeuze akoestiek totaal niet overwegen. 

 

Terwijl dit een enorme impact heeft op de uiteindelijke gebruiksvriendelijkheid van je werkplek. Doordat wij veel kennis hebben van zowel het meubilair, als akoestiek én akoestische materialen, verhogen wij het comfort van je uiteindelijke interieur.

 

Uitgebreid netwerk van vakmensen

Daarbij is het onze visie dat wij alleen doen waar wij goed in zijn en voor alle andere zaken, schakelen we ons vertrouwde netwerk van vakmensen in. Denk aan interieurontwerpers en -bouwers, lichtspecialisten, schilders, vloerenleggers, monteurs, technici en meer. Zo garanderen wij jou van de hoogste kwaliteit én van snelheid. Want als je vaklui inschakelt, verzeker je jezelf van een soepel traject.

Daarom kies je voor Bas

✔︎ Ruim 30 jaar ervaring in de kantoormeubelbranche 

 

✔︎ Regelen het volledige kantoorinrichtingsproject 

 

✔︎ Eén vast contactpersoon 

 

✔︎ Offreren kwaliteitsmeubels voor een goede prijs 

 

✔︎ Uitgebreid netwerk van vaktechnische partners 

 

✔︎ Eerlijk advies – ook als het in ons nadeel is 

 

✔︎ Transparant in de kosten 

Bel Bas!

Contact

Portretfoto van Casper van Blijderveen, voor een groene moswand. Hij staat er lachend op en draagt een lichtblauw overhemd.
Heuningstraat 29 4051 CA Ochten

Meer weten over Bas?

Ontmoet het team hier!

Lees verder!