Bas logo
Hamburger afbeelding
Entree met een hongaarse puntvloer en een ballustrade met bruin marmer.

Onze projecten

Elk kantoorinrichtingsproject heeft zo z’n eigen uitdagingen, unieke invulling en uitstraling. En die laten we je graag zien! Ontdek hier alle projecten die we samen met onze opdrachtgevers en partners realiseerden.

Overzicht van alle projecten

Kantoorruimte met een donkereiken visgraatvloer met daarop een witte plantenbakkast. En op de muur een visual met een landschap.

Hoekman Engineering

Kantine bij Den Ouden Groep, met in de voorgrond een boom, een overkapte bar en in het midden zwarte vierkante tafeltjes, met daaromheen zwarte stoelen.

Den Ouden Groep

Afbeelding

Fruity Line

Wachtkamer met daarin blauwe stoelen en tussen de stoelen in een tafel met daarop tijdschriften.

Fysiotherapie PMI Rembrandt

Ruimte met daarin een witte kastenwand met een rode omlijsting en daarop het logo van Augustinus Prefabwapeningsstaal.

Augustinus

Blauwe balie met daarop het logo van Bouwgroep Buitenhuis, achter de balie staat een wandmet stokken en planten.

Buitenhuis Bouwgroep

Entree van een kantoorpand, de hoge wand is bekleed met planten en in het midden met houten latten. Aan het plafond hangen twee cirkellampen.

Dikkenberg Beton

Kantoor met grijze vloertegels, witte zit-stabureaus en naast de bureaus witte voetstukken met daarop zwarte potten en groene planten erin.

Doelbewust

Gangpad van een kerk, met aan weerszijden stoelen met een lichtblauwe zitting aan het einde van het pad zien we de kansel en daarboven het orgel.

Gereformeerde Kerk Drijber

Kantoor met grijze vloertegels en in de voorgrond een zithoek. Daar ligt een rood kleed voor een wit akoestisch gordijn en op dat kleed staat een turqoise stoel met een witte salontafel.

Mura Zorgadvies

Vergaderruimte met links een glazen pui en voorin een groene muur, met daar een tv tegenaan. Parallel aan de groene muur staan witte tafels met groene stoelen.

Quattri

Entree met een zithoek, met twee zwarte stoeltjes en twee bijzettafeltjes ertussen. In de voorgrond zien we de balie van bruin marmer.

Van Lienden en Kooistra

Hoekje met een bartafel en twee barkrukken met zwart leren bekleding, in de hoek staat een planbord en in de voorgrond een pot met een kunstboom erin.

Vink Schilderwerken