Bas logo
Hamburger afbeelding
Logo van HKV Ochten.

HKV: “De lijnen met BAS zijn kort, dat vinden we belangrijk”

Ruim tien jaar werken we al samen met HKV. Wij leveren kantoorbenodigdheden, zij regelen de reclame op ons pand. Deze wisselwerking vinden wij altijd bijzonder. Dus vonden we het tijd om eens met hen om tafel te gaan. Zeker nu we recent de aankleding van HKV’s nieuwe vestiging in Tilburg mochten verzorgen. Jan Dirk Verwoert, manager operations, vertelt hoe dat verliep en hoe hij de samenwerking met ons ervaart.

Over HKV

HKV is de ruggengraat van werkend Nederland. Heb je bedrijfskleding, werkschoenen, gereedschappen of Reclame & Sign nodig? Bij HKV kun je terecht. Jan Dirk: “Onze kracht zit ‘m in onze persoonlijke aanpak. Zo hebben onze klanten altijd één op één contact met dezelfde binnendienstmedewerker, waardoor deze precies weet wat zij nodig hebben. Hierdoor kunnen wij proactief meedenken met onze klanten en hen echt ondersteunen bij hun uitvoerende werk.” 

 

Samenwerking BAS

De samenwerking tussen ons en HKV gaat al een tijd mee, maar hoe is dat eigenlijk zo gegroeid? Jan Dirk: “In eerste instantie doordat we allebei in dezelfde regio werken – onze panden zitten in Ochten bijna bij elkaar om de hoek. Hierdoor zijn de lijntjes kort en dat vinden we bij HKV heel belangrijk. Zo stellen wij ons ook op in de samenwerking met onze klanten, dus zoeken we dat ook in onze leveranciers.”  

 

Toch is dat niet de enige reden dat de samenwerking al zolang standhoudt. “Als we een bestelling plaatsen of vragen hebben, geeft BAS goed advies. Is er een probleem? Dan wordt het opgelost en zijn ze daar eerlijk over. De communicatie is er, dan komt de rest wel goed.”

 

Project in Tilburg

In 2022 nam HKV JABO Bedrijfskleding uit Tilburg over. Hierdoor kregen ze er een nieuwe vestiging bij en daar moest eenzelfde interieur komen als in Ochten. Jan Dirk: “BAS gaven we de opdracht om in Tilburg zit-stabureaus en nieuwe bureaustoelen te plaatsen. Ze hebben dat conform de afspraak gemonteerd en opgeleverd. Eén paneel kwam wat later door leveringsproblemen, maar daar werd duidelijk en op tijd over gecommuniceerd. Precies zoals we het graag zien en we zijn tevreden met het resultaat.”

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) partner voor je kantoormeubilair? Of wil je jouw kantoorinrichting opnieuw vormgeven? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 0344-647050 of verkoop@basbv.nl.

Neem contact op!