Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoorruimte van BAS. Links zien we de moswand, met een deur naar de showroom. Er staat een verrijdbare plantenbak, gevuld met kunstplanten. En in de voorgrond staat een bartafel met twee barstoelen eromheen.

Wat doet Bas precies?

Bij BAS Kantoormeubelen hebben we drie expertises. Hier lichten we toe welke dat zijn en waarom we ons hier in specialiseren!

Ontmoet het team!

Onze drie expertises

Bij BAS Kantoormeubelen specialiseren we ons in kantoorinrichting, akoestisch advies en de stiltewerkplek. Dit ontstond vanuit onze wens om jou als opdrachtgever volledig te ontzien bij de inrichting van je werkomgeving. Bij een kantoorinrichting wordt de akoestiek namelijk geregeld vergeten. Waardoor je aan het eind van het liedje in een prachtige omgeving zit, maar gek wordt van het rumoer op de werkvloer. 

 

Daarom nemen wij dat vanaf het begin van het traject al mee en natuurlijk komen we ook langs om alleen je akoestiek te verbeteren. Stiltewerkplekken kunnen hier een rol bij spelen, maar ook in rustige omgevingen zijn dit populaire producten. Want je creëert er in een handomdraai afgescheiden ruimtes mee op je kantoorvloer en kunt ze ook gebruiken als flexibele vergaderruimtes. 

 

Maatwerk

Bij al deze expertises geldt dat er heel veel maatwerk mogelijk is. Kantoorinrichting is natuurlijk een groot made-to-measure-traject, maar ook akoestische oplossingen en stiltewerkplekken kunnen we volledig aan jouw behoeften aanpassen. Dus vraag ons altijd naar de mogelijkheden! 

Neem contact op!

Onze diensten

Vergaderruimte met een glazenwand, een ronde vergadertafel en zandkleurige stoeltjes met een designlamp erboven.
Kantoorinrichting
Kantoorruimte met daarin bruine akoestische scheidingswanden, aangevuld met een zandkleurige bank en rechts een grafische muur.
Akoestisch advies
Kantoor met daarin drie akoestische cabines, uitgerust met zit-stabureau, bureaustoel en monitor en oranje akoestische panelen.
Stiltewerkplek