Bas logo
Hamburger afbeelding
Ruimte met achterin vitrage waar de zon doorheen schuint. Daarvoor staat een vast bureau, met een donker blad en een wit metalen frame.

Een ergonomische kantoorinrichting voor Varias Verzekeringen 

In 2011 ontmoetten wij Majan van Riessen, eigenaar van Varias Verzekeringen, via BNI Pluto. Dat werd het startschot van een prettige samenwerking. Varias zorgt dat wij goed verzekerd zijn en wij leveren weer hun kantoormeubilair. Zo kleedden we onder andere het nieuwe kantoor in Veenendaal aan. Hoe dat verliep? En hoe Majan het contact met ons ervaart? Lees ‘t hier!

Over Varias Verzekeringen

In 2007 richtte Majan van Riessen Varias Verzekeringen op. Daarbij focuste zich vanaf het begin al op het mkb. “Ons specialisme ligt bij inkomens- en personele verzekeringen. Dat is ons DNA. We hebben dan ook onze eigen schenkkring opgericht – een soort broodfonds – voor ondernemers uit de regio.  

 

Dat is heel uniek, weinig andere tussenpersonen hebben dat. Daarnaast verzekeren we alles, van fiets tot boortoren.” Wat Varias nog meer bijzonder maakt, is dat persoonlijk contact voorop staat. “Ik vind het heel belangrijk om dicht bij de klant te zijn, zodat we makkelijk aanspreekbaar zijn. Bij veel assurantiekantoren zien we dat dit verdwijnt.”  

 

Ergonomische kantoorinrichting voor Varias 

De wens om toegankelijk te zijn voor klanten, zorgde er ook voor dat Majan in 2023 besloot om haar kantoor te verhuizen van Ederveen naar Veenendaal. “We zitten nu bij de afrit van de A12; een veel centraler gelegen plek dan dat we hadden. Daarbij is het ook een zichtlocatie en hebben we er veel parkeerplekken. Dat maakt de drempel voor klanten nog lager om langs te komen.” 

 

Een nieuw kantoor vraagt natuurlijk ook om nieuw meubilair. Daarvoor belde Majan ons. “Ik wilde meubilair dat volledig arbo-proof en makkelijk te verplaatsen was. Wij gebruiken ons kantoor namelijk geregeld voor lezingen of bijeenkomsten. Dan moet je het makkelijk aan de kant kunnen schuiven. Casper heeft ons daar goed over geadviseerd.”  

 

Oplevering van kantoormeubilair

Om de kantoorinrichting zo arbovriendelijk mogelijk te maken, leverden wij niet alleen ergonomisch meubilair. Majan: “BAS hielp ons ook met de montage en installatie van alle meubels. Daarbij werkten ze alle kabels netjes weg. Dat oogt direct heel opgeruimd en voorkomt dat je struikelt over de snoeren. Daar zijn we blij mee.”  

 

Samenwerking BAS en Varias 

Mensen hebben het vaak over het geheim achter een lang huwelijk. Maar hoe zit dat met een zakenrelatie die ontstond bij BNI Pluto? Majan: “Het bestaat uit verschillende factoren. Het contact met Casper is informeel en goed op persoonlijk vlak, dat zorgt voor gunning. Hierdoor is de drempel ook laag om te bellen als ik iets nodig heb.  

 

Daarbij vind ik in een langdurige zakenrelatie vertrouwen en betrouwbaarheid heel belangrijk. En dat is er bij BAS. Is er een leveringsprobleem? Dan wordt daar open over gecommuniceerd en komt er altijd een oplossing. Daarbij denken ze creatief mee met uitdagingen. Dit maakt dat, zelfs wanneer BAS duurder zou zijn, ik liever meer betaal dan naar een andere leverancier hop.”  

 

Neem contact op! 

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kantoorinrichting? Ontdek dan hier al onze andere projecten. Of neem contact met ons op via 0344-647052.  

Bekijk al onze projecten
Kantine bij Den Ouden Groep, met in de voorgrond een boom, een overkapte bar en in het midden zwarte vierkante tafeltjes, met daaromheen zwarte stoelen.

Den Ouden<br>

Entree van een kantoorpand, de hoge wand is bekleed met planten en in het midden met houten latten. Aan het plafond hangen twee cirkellampen.

Dikkenberg Beton<br>

Kantine met rechts zandkleurige treinbanken, daarvoor tafels met een donker houten blad en rechts bartafels en barkrukken tegen de muur, met een zandkleurige leren zitting.

Augustinus

Bel Bas!

Contact

Portretfoto van Casper van Blijderveen, voor een groene moswand. Hij staat er lachend op en draagt een lichtblauw overhemd.
Heuningstraat 29 4051 CA Ochten

Wil je jouw kantoor herinrichten?

Ga dan voor een kantoorinrichting die werkt!

Ontdek onze visie!