Bas logo
Hamburger afbeelding
Werkplek met links een betonlook deur, lichte visgraat op de vloer, opbergkasten met houtenplantenbakken er bovenop en zit-stabureaus.

Dikkenberg Beton: Een huiselijk kantoor

Wilma en Wim Evers, eigenaren van familiebedrijf Dikkenberg Beton uit Lunteren, hadden al een duidelijk beeld van hoe hun kantoor eruit moest komen te zien via Pinterest-inspiratie. Hoe wij dit vertaalden naar een interieur? Dat zie je hier!

Bekijk alle projecten!

Ontwerp maken voor Dikkenberg Beton

Samen met GRIP Interieurprojecten maakten wij een ontwerp voor Dikkenberg Beton. Het ontwerp past helemaal bij een moderne kantoorinrichting, waarin de persoonlijkheid van het familiebedrijf centraal staat. Mensen brengen vaak een aanzienlijk deel van de week op hun werk door, dus dan is het belangrijk dat daar een prettige werksfeer is.

Kantine met een visgraatvloer, eettafel met ijzerenframe en betonlook blad, met simpele houten kantine stoelen en tegen de muur aan een bartafel met houten barkrukken. De deuren hebben betonlook.

Een huiselijk kantoor past bij een familiebedrijf

En daar zal dit kantoorontwerp zeker aan bijdragen. De basis wordt gevormd door een mooie visgraat vloer, gecombineerd met zwart stalen meubels en natuurlijk tafelbladen van beton, gemaakt door Dikkenberg Beton zelf. Ook de bureaus hebben stalen frames, gecombineerd met een houten topblad.

Groene touch

In het ontwerp is ook veel ruimte voor planten en er is duidelijk terug te zien om welk bedrijf het gaat. De kobaltblauwe kleur van het logo en het logo zelf nemen een prominente plek in in het interieur van dit bedrijfspand. Zie bijvoorbeeld de blauwe lampen boven de vergadertafel en de blauwe kuipstoeltjes. Het ontwerp sprak Wilma en Wim erg aan en dat betekende groen licht voor de realisatie. Opnieuw een project waar we trots op zijn!

Entree met hoge muren en plafonds. Tegen de wanden zijn planten bevestigd en tussen de plantenbanen in, zitten houten latten. Aan het plafond hangen twee cirkellampen naast elkaar.

Contact

Bel Bas!

Afbeelding

Kantoorinrichting uitbesteden?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op!