Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantine bij Den Ouden Groep, met in de voorgrond een boom, een overkapte bar en in het midden zwarte vierkante tafeltjes, met daaromheen zwarte stoelen.

Den Ouden Groep

Deze aanvraag kwam vanuit Den Ouden, een internationaal familiebedrijf met circa tweehonderd medewerkers. Zij werken dagelijks aan het verbeteren van maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 -reductie. We hebben zowel de kantoorruimtes als de kantine omgetoverd tot een waar spektakel. Bekijk hieronder de video's om een impressie te krijgen van het resultaat! Het bedrijf is gevestigd aan de Hermalen 7 in Schijndel.

Standaard werkplek omtoveren tot iets 'gezelligs'

Door de enorme groei was het huidige kantoor te klein geworden en werden er kantoor units geplaats om extra ruimte te creëren. Aangezien Den ouden werkkwaliteit erg belangrijk vindt werden wij gevraagd om van deze standaard units iets “gezelligs” te maken, rekening houdend met de kosten, omdat het maar tijdelijk was. 

 

De wens was dan ook dat de gebruikte materialen zoveel mogelijk konden worden hergebruikt als er een nieuwe permanente locatie zou komen. We hebben gebruik gemaakt van visuals op de wanden. Ten eerste voor de sfeer, maar deze visuals zijn ook belangrijk voor het verbeteren van de akoestiek in deze ruimtes Den Ouden was erg enthousiast over het kantoor ontwerp. De volgende stap is het meedenken over de nieuwbouw.

Verschillende kantoorcubicles staan in een grote hal. Tussen de cubicles zien we een groen kleed, met daarop een zithoek. Daarin zien we roze zitbankjes en stoelen, kleine salontafeltjes en grote planten en bomen om de zithoek heen.
Detailshot van twee bankjes, waarvan een roze-oranje op pootjes en rechts een grijze bank met een groen kussen erop.

Contact

Bel Bas!

Man met bruin haar in een blauw overhemd, genaamd Casper van Blijderveen.

Kantoorinrichting uitbesteden?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!