Bas logo
Hamburger afbeelding
Ruimte met daarin een witte kastenwand met een rode omlijsting en daarop het logo van Augustinus Prefabwapeningsstaal.

Augustinus: Het geheim van een twaalf jaar durende samenwerking 

Al twaalf jaar neemt betonspecialist Augustinus bureaus en bureaustoelen bij BAS Kantoormeubelen af. Dan wordt het toch eens tijd om die zakenrelatie onder de loep te nemen, want waarom kiest Augustinus steeds weer voor ons? En wat maakt dat de relatie al zolang standhoudt? Jan Keuken, verkoopmanager bij de werkmaatschappij Prefabwapeningsstaal, vertelt!

Bekijk alle projecten!

Over Augustinus

Woon je in de Betuwe? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk bekend met Augustinus. Dit bedrijf is namelijk al dertig jaar een begrip in de regio. Ooit begonnen ze met het vlechten van betonijzer, bekisten van funderingen en het leggen van bedrijfsvloeren, maar inmiddels beschikt Augustinus Group over vier specialisaties, onderverdeeld in vier werkmaatschappijen. 

 

Naast Prefabwapeningsstaal waar Jan onder valt, is er ook nog Augustinus Aannemersbedrijf, Betonpompverhuur en Betonvloeren. Met beton als gemene deler, natuurlijk.

Kantine met rechts zandkleurige treinbanken, daarvoor tafels met een donker houten blad en rechts bartafels en barkrukken tegen de muur, met een zandkleurige leren zitting.

Behoefte aan flexibiliteit

Door de jaren heen leverden wij kantoormeubilair aan alle werkmaatschappijen. Maar bij Prefabwapeningsstaal stonden we wat vaker op de stoep. Jan Keuken: “Dat komt doordat wij in de afgelopen twaalf jaar hard groeiden. Toen ik begon zaten we met drie man op kantoor, inmiddels zijn er veertien werkplekken.”  

 

Waar die snelle groei vandaan komt? “Wij zijn de enige in Nederland die zowel op maat gemaakte als standaard wapening leveren, met een landelijke dekking en dat ook nog just-in-time. Andere spelers in de markt focussen zich namelijk of op maatwerk of op handelsmaterialen.”  

Snel schakelen

Door die unieke positie, konden ze zich dus snel door ontwikkelen. Hierdoor hadden ze steeds op korte termijn nieuwe werkplekken nodig. Dat vraagt om snel schakelen. Jan: “Met Casper van Blijderveen kan dat. Ik stuur hem een appje en binnen de kortste keren heb ik een offerte binnen of komt hij langs. Dat is ideaal.”  

Kantoorinrichting van Augustinus, met rechts het trappengat en links tekenbureaus die kunnen kantelen.

Een stabiele samenwerking

Die snelheid en flexibiliteit vormen de kern van deze langdurige zakenrelatie, toch is dat niet het enige. Jan: “Vanuit Augustinus zoeken we partijen die, net als wij, no-nonsense zijn. We willen snel en simpel zakendoen en bij BAS kan dat. Daarbij gaan we in een samenwerking altijd voor de lange termijn, dus zoeken we ook stabiliteit in een zakenpartner. 

 

Dat Casper al twaalf jaar mijn vaste contactpersoon is, zegt genoeg. Daarbij handelt hij ook snel bij problemen en lossen we dat altijd samen op.” De samenwerking kan daardoor dus ook wat hebben. Jan: “En niet onbelangrijk: prijstechnisch zitten we bij BAS ook goed.” 

Kantoorruimte waar het licht naar binnenvalt, met links een glazen wand met een witte deur erin die leidt naar een kantoorruimte.

Afspraak maken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe partner voor je kantoormeubilair? Of wil je aan de slag met je kantoorinrichting? Wij helpen je graag, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 0344-647050 of verkoop@basbv.nl

Contact

We spreken graag af!

Man met bruin haar in een blauw overhemd, genaamd Casper van Blijderveen.

Kantoorinrichting uitbesteden?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact op!