Bas logo
Hamburger afbeelding
Koffiecorner met rode treinbanken die de hoek vullen. Voor de treinbanken staan bartafels met lichteiken houten bladen en daarbij staan weer zwarte krukken. Op de muur is een visual geplakt met een DHL-bus.

Maatwerk koffiecorner voor DHL

Natuurlijk zijn wij op alle onze projecten trost, een particulier die kantoormeubelen of een middelgroot bedrijf die een kantine inrichting bij ons koopt zijn, net zo welkom als een grote onderneming als DHL. Toch heeft zo'n project iets meer voeten in de aarde en wordt daarmee interessanter om iets over mede te delen.

Bekijk alle projecten!

Saaie koffiecorner verandert in ontmoetingsplek

Onze contacten bij DHL zijn bezig geweest met meerdere offertes voor het verbeteren van hun kantine. De kantine moest een nieuwe inrichting krijgen, maar zeker met meer ontspanning. Bas Kantoormeubelen heeft zich hiervoor ingezet, door eerst een mooie tekening van de kantine inrichting te maken. Het concept is een heerlijke koffie corner in de kleuren van DHL en praktische leren treinbanken tegen de muur.

 

De standaard saaie koffie corner van DHL is veranderd in een ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Dit is het eerste deel van het project, wat er nog te doen staat is het bekleden van de wanden en het monteren van de bijpassende lampen.

Visual op de muur met daarop een DHL-bus voor een oud-Nederlands landschap met een molen.