Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoor met daarin drie akoestische cabines, uitgerust met zit-stabureau, bureaustoel en monitor en oranje akoestische panelen.

Stiltewerkplek

Wil jij rustige ruimtes creëren waar je collega’s even kunnen bellen of vergaderen? Of wil je snel en flexibel vergaderruimtes plaatsen? Kies dan voor de akoestische stiltewerkplek. Deze is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar en bij BAS kun je ze kopen, huren en leasen. Ontdek hier alle mogelijkheden!

Zo absorbeert de stiltewerkplek geluid

Akoestiek is een hot topic op de werkvloer. Niet in het minst omdat de overheid werkgevers verplicht stelt om geluidsoverlast te verhelpen. Een stiltewerkplek helpt je hierbij. Om te begrijpen hoe dat werkt, leggen we eerst uit hoe geluidsoverlast ontstaat. 

 

Zo werkt akoestiek

Geluidsgolven kaatsten terug op harde, gladde materialen. Bestaat jouw kantoor hier grotendeels uit? En heb je ook nog eens hoge plafonds en weinig (zachte) aankleding? Dan wordt dat geluid niet geabsorbeerd en ontstaat er een sterke nagalm – dus overlast. 

 

Zo werkt de stiltewerkplek

Stiltewerkplekken helpen je geluidsgolven absorberen. Ze bestaan namelijk uit zacht, akoestisch materiaal. Zo zorgen ze dat geluid van binnen niet naar buiten komt en vice versa. Benieuwd naar dit product? Wij adviseren je graag!

 

Lees hier alles wat je verder móét weten over geluidsdichte cabines. 

Neem contact op!
Twee akoestische cabines staan linksachterin van blank hout.

4 soorten stilte werkplekken

Stilte werkplekken zijn in allerlei vormen verkrijgbaar; we stellen ze aan je voor. 

 

*Voor alle typen geldt dat er veel maatwerkopties zijn. Dus vraag altijd even naar de mogelijkheden!

Neem contact op!
01

Telefooncel

Eénpersoonscabine ● Telefoongesprekken ● Meubilair: (zit-sta)tafel, kruk/stoel ● Licht, ventilatie & 230V-stopcontact*
Akoestische telefooncel met een rozebruine buitenkant, een tafeltje in de belcel en een kruk erbij.
02

Open treincabine

Afmeting in overleg ● Overleg ● Eén kant open ● Meubilair: treinbanken & tafel ● Licht & 230V-stopcontact*
Dubbele akoestische treincabine, waarvan de linker één bankje heeft en een tafel en de rechter twee treinbanken met een tafel in het midden. Deze treincabine heeft geel met zwarte wanden.
03

Akoestische cabine

2- tot 12-persoonscabine ● Overleg, vergadering & presentatie ● Afgesloten met draai-, klap- of schuifdeur ● Licht, ventilatie & 230V-stopcontact*
Akoestische cabine met treinbanken erin, in een zacht paarse tint en in het midden een witte tafel.
04

Modulaire cabines

Afmetingen in overleg ● Kantoorverkaveling ● Licht, ventilatie & 230V-stopcontact ● Diverse aansluitmogelijkheden beschikbaar*
Zwarte, akoestische vergadercabine, uitgerust met een tv-scherm, vergadertafel en zes stoelen.

Leasen en huren van akoestische cabines

Natuurlijk begrijpen we dat jij graag flexibel op- en afschaalt met werkplekken. Daarom bieden wij ook lease- en huurcontracten aan voor onze stiltewerkplekken. Zo kun je er net zo makkelijk vanaf als dat je eraan komt. Hoe zo’n contract eruitziet – en of het kan – hangt af van het type stilte werkplek. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden! 

Neem contact op!
Een akoestische cabine, ook wel stiltewerkplek genaamd, die ruimte biedt aan wel zes personen. Buitenkant bestaat uit licht hout en binnenin zie je een tv en turqoise stoelen.
Bekijk alle projecten
Kantoor met daarin drie akoestische cabines, uitgerust met zit-stabureau, bureaustoel en monitor en oranje akoestische panelen.

4PS: Stiltecabines voor het welzijn van medewerkers

Entree van een kantoorpand, de hoge wand is bekleed met planten en in het midden met houten latten. Aan het plafond hangen twee cirkellampen.

Dikkenberg Beton: Een huiselijk kantoor

Kantine bij Den Ouden Groep, met in de voorgrond een boom, een overkapte bar en in het midden zwarte vierkante tafeltjes, met daaromheen zwarte stoelen.

Den Ouden Groep

Daarom BAS

Bij BAS verkopen we al vanaf het eerste uur stiltewerkplekken, waardoor we precies weten wat de kwaliteiten zijn van elk merk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in akoestisch advies en kantoorinrichting. Hierdoor kijken wij niet alleen naar die enkele aankoop, maar juist naar het geheel van jouw kantooromgeving.  Zo voorzien we jou van gedegen advies, dat je echt verder helpt. 

 

Eigen montageteam

Daarnaast werken wij met een vast montagebedrijf voor het plaatsen van de cabines. Van het eerste contact tot aan de montage kun je dus op ons rekenen. Neem gerust contact met ons op om al je vragen te stellen en de mogelijkheden te bespreken.  

Neem contact op!
Joan zit rechts in beeld en lacht. Hij kijkt naar beneden, naar de verschillende blad-, stof- en kleurstalen die op tafel liggen.
Beeld dat schuin door de midden is. Bovenin zien we een kantoorruimte met een glazen scheidingswand. Onderin zien we een rij met akoestische stiltewerkplekken.

Scheidingswand kantoor vs. geluidsdichte cabine

Den ouden, akoestische telefooncellen met daarin een lamp, een licht bureau en een kruk.

Verbeter in 4 stappen de akoestiek op kantoor

Kantoorruimte met daarin verschillende geluidsdichte cabines. Een akoestische stilte werkplek met een zit sta bureau en bureaustoel erin. Een belhok met een kruk en tafeltje erin. En achter de zithoek zien we vergadercabines.

Systeemwanden kantoor vs. stiltecabine