Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoor met daarin drie akoestische cabines, uitgerust met zit-stabureau, bureaustoel en monitor en oranje akoestische panelen.

4PS: Stiltecabines voor het welzijn van medewerkers

4PS heeft het welzijn van medewerkers op nummer 1 staan. Het bedrijf levert software aan bedrijven in de bouw. Door het thuiswerken kwam 4PS op het idee van stiltecabines.

Bekijk al onze projecten!

4PS support thuiswerken

Toen iedereen moest thuiswerken, ontdekte 4PS uit Ede dat videobellen met klanten in heel veel gevallen prima volstond. Medewerkers waren daardoor veel minder reistijd kwijt, waardoor ze hun werk in minder tijd kunnen doen en ook weer op tijd thuis zijn om te ontspannen of tijd door te brengen met hun gezin. Het bedrijf koos daarom voor stiltecabines op kantoor.

Ontwerptekening van de kantoorruimte bij 4PS met daarin drie akoestische cabines, met grijze en oranje akoestische panelen.

Kantoorontwerp met stiltecabines

Het videobellen wilde 4PS erin houden, maar dan wel in een geschikte omgeving. Wij mochten daarom een ontwerp maken voor een nieuwe kantoorinrichting met daarin stilte werkplekken. Zo kunnen de medewerkers van 4PS in alle rust gesprekken voeren met klanten. Natuurlijk neemt de kleur van 4PS een belangrijk plek in binnen het ontwerp. Zo pasten we de stiltecabines aan aan hun huisstijl.

3D-ontwerp

In één ruimte is het ontwerp (gemaakt door samenwerkende partij GRIP interieurprojecten) inmiddels doorgevoerd. Deze ruimte dient als een proeftuin voor het nieuwe concept. Als het bevalt kunnen we het complete ontwerp doorvoeren.

3D-render vasn een kantoorruimte met daarin een cirkel LED-lamp, boven een vergaderruimte en rechts een tv-scherm in een houten paneel. De wanden zijn bekleed met groene planten.

Neem contact op!

Het leuke van dit nieuwe kantoorontwerp is dat het zichzelf kan terugverdienen. De stilte werkplekken besparen misschien wel een leaseauto en in elk geval veel kilometers. En blije werknemers zijn natuurlijk onbetaalbaar. Wil jij ook een kantoorinrichting die je collega's blij maakt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op!
POV-shot van een werkplek met een wit bureaublad, een monitorarm met twee schermen erop. Vanuit de werkplek zie je de groene wanden met daarboven een glazen wand.

Contact

Bel Bas!

Afbeelding

Je akoestiek verbeteren?

Vraag akoestisch advies aan!

Neem contact op!