Mura Zorgadvies: kleurrijk en ruimtelijk

Het kantoor van Mura Zorgadvies aan de Edisonring 15 in Dodewaard is veranderd van gedateerd en rommelig naar kleurrijk en strak. Directeuren Ingrid Elie en Eefje de Bruijne wilden graag een ruimtelijke omgeving creëren waarin de kleur paars terugkomt. Samen met Ingrid en Eefje inventariseerden we wat er nodig was om dat te bereiken en we hebben ze het advies gegeven om eens goed met de bezem door het kantoor te gaan. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de foto's en de impressievideo hieronder!

Een unieke ruimte met veel kleur

Directeuren Ingrid en Eefje benaderden ons om eens mee te denken over het herinrichten van hun kantoor. “In eerste instantie benaderden we jullie omdat jullie in de buurt van ons kantoor zitten. Vervolgens bleek dat jullie (meer dan jullie concurrenten) in de offertefase geïnvesteerd hebben in een ontwerp voor ons en deden jullie erg jullie best om aan te sluiten bij onze wensen.”

Minder meubels voor een ruimtelijk geheel

Het meubilair in het kantoor van Mura was gedateerd en er stonden veel tafeltjes en kastjes met spullen, waardoor het totaal wat rommelig en onrustig oogde. Het doel was dan ook om een strakker geheel met beperkte kastruimte te realiseren. Wanneer er minder meubels in het kantoor staan ziet het er gelijk ruimtelijker uit en het beperkt ook de investering, want wat je niet nodig hebt hoef je ook niet te kopen.

Een unieke ruimte door toevoeging van kleur

We verzamelden de vereiste gegevens en maakten op basis daarvan een ontwerp. Het kantoor van Mura moest met veel paarse elementen een kleurrijke omgeving worden. ”We kregen goed advies over inrichting en meubilair en ondanks dat onze kleurstelling niet helemaal jouw smaak is heb je op een positieve manier met ons meegedacht.” Gelukkig speelt onze smaak geen rol, want het kantoor is juist door de toevoeging van veel kleur een unieke en prachtige ruimte geworden.

Op het ontwerp hebben we nog een paar kleine aanpassingen gedaan en vervolgens mochten we dit project uitvoeren. Het kantoor is ingericht met zit/sta-werkplekken van Joob, bureaustoelen van Giroflex, vergadertafels van Huislijn en vergaderstoelen van DeBerenn. Een echte eyecatcher in het kantoor is het akoestische gordijn van Plectere.

De reactie van de klant

Al met al een leuk project met een tevreden klant: ”Na bestelling heb je je netjes aan de afspraken gehouden wat betreft afvoeren van oud meubilair en installeren van nieuw meubilair. De losse eindjes, enkele productiefoutjes en late levering loste je op een nette manier op. Jullie kracht ligt in toegankelijkheid, klantgerichtheid en service.”

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door