Mura Zorgadvies

Wij zijn benaderd door Mura met de vraag om eens mee te denken over het herinrichten van hun kantoor. Het meubilair was gedateerd en er stonden veel tafeltjes en kastjes met spullen. Dit zag er erg rommelig en onrustig uit. Wij hebben samen met Ingrid en Eefje (directie van Mura) de inventarisatie gedaan en het advies gegeven om eens goed met de bezem door het kantoor te gaan. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Bekijk de foto's en de impressievideo hieronder!

De klant wilde een strak geheel

We wilden naar een strakker geheel met beperkte kast ruimte. Minder meubels geeft namelijk ruimte en beperkt ook de investering. Wat je niet nodig hebt hoef je immers ook niet te kopen. Op basis van de gegevens die we hadden verzameld hebben we een ontwerp gemaakt met de kleurkeuze van de klant, wat niet direct onze keus was. Het resultaat werd direct goed ontvangen en na een paar kleine aanpassingen hebben we dit project mogen uitvoeren. We hebben dit ingericht met zit/sta werkplekken van Joob, Bureaustoelen van Giroflex en vergadertafels van Huislijn en vergaderstoelen vande Berenn. Een echte eyecatcher in het kantoor is het akoestische gordijn van Plectere.

De reactie van de klant

“In eerste instantie benaderden we jullie omdat jullie in de buurt van ons kantoor zitten. Vervolgens bleek dat jullie (meer dan jullie concurrenten) in de offertefase geïnvesteerd hebben in een ontwerp voor ons en deden jullie erg jullie best om aan te sluiten bij onze wensen. We kregen goed advies over inrichting en meubilair en ondanks dat onze kleurstelling niet helemaal jouw smaak is, heb je op een positieve manier met ons meegedacht. Na bestelling heb je je netjes aan de afspraken gehouden wat betreft afvoeren van oud meubilair en installeren van nieuw meubilair. De losse eindjes, enkele productiefoutjes en late levering loste je op een nette manier op. kracht ligt in jullie toegankelijkheid, jullie klantgerichtheid en service. kracht ligt in jullie toegankelijkheid, jullie klantgerichtheid en service.”

Laat je inspireren
door BAS B.V.

Bekijk meer projecten

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door