Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoorruimtes afgescheiden met glazenwanden. Achter de glaswand zien we een vergadertafel met vier vergaderstoelen en een designlamp.

Een jonge, moderne kantoorinrichting voor Ansova

Staalcoater Ansova is een jong en energiek bedrijf. Dit wilden ze uitstralen in hun kantoorinrichting en fabriekshal. Hiervoor namen ze ontwerpbureau Studio Daphne Jansen in de arm, die ons weer inschakelde als kantoormeubelleverancier. Wat precies Ansova’s wensen waren? Dat lees je hier!

Bekijk al onze projecten!

Over Ansova Staalcoating

Hoewel Ansova Staalcoating een jong bedrijf is voor de staalbranche, timmeren ze toch al tien jaar aan de weg met poedercoating. Ze werken met de modernste machines en ze hebben hun werkomgeving zo ontworpen dat het er prettig is om te werken. Hieraan droeg Studio Daphne Jansen sterk bij.  

 

De kantoorinrichting wens van Ansova 

Ansova had een sterke visie voor hun kantoorinrichting. Ze wilden de poedercoatstraat verbinden met het kantoorpersoneel. Zodat alle medewerkers met elkaar in contact stonden. De kantine moest hierbij de verbindende factor worden. Daarbij moest de frisheid en het werkplezier ervan afspatten. Daar draaide Studio Daphne Jansen haar hand niet voor om.  

Het interieurontwerp van Studio Daphne Jansen

De jonge identiteit van Ansova is terug te zien op verschillende plekken in het interieur. Zo gebruikte Studio Daphne Jansen strakke lijnen, modern meubilair en een neutraal kleurenpalet om een frisse omgeving te creëren. 

 

Om de interactie tussen collega’s te stimuleren, plaatste ze in de kantine een pooltafel en andere leuke elementen. Dit maakt ontmoetingen laagdrempeliger. 

Kantine bij Ansova Staalcoating. Daarin staat een lange kantinetafel, vierkante kantinetafels, een hoge kantinetafel en een pooltafel. Daaronder ligt een grasmat.

Kantoormeubilair van BAS Kantoormeubelen

Ansova was ook toe aan nieuwe werkplekken. Die mochten wij leveren. Dat ging om ruim twintig bureaustoelen en bureau-onderstellen. Dit omdat er een uniek blad op moest komen. Dit regelde onze vakpartner Den Braber Interieurbouw. Samen leveren wij geregeld maatwerk bureaus om ze te laten aansluiten op de kantoorinrichting.  

 

Eindresultaat: Een moderne kantoorinrichting

Het opgeleverde kantoor interieur van Ansova heeft een moderne uitstraling. Dit is volledig te danken aan de visie van Studio Daphne Jansen. De neutrale tinten in combinatie met groen en marmeren platen, geeft het geheel een strakke en hedendaagse look. Ansova was er dan ook erg enthousiast over en werkt er nu met veel plezier.  

Keuken bij Ansova en rechts kijken we door naar de vergaderruimtes met vierkante tafels erin. In de voorgrond staat een zitje.
Vergaderruimte met een vergadertafe voor 12 personen erin. Rechts aan de muur zien we een moswand met het logo erop. Boven de tafel hangt een designlamp met ringen.
Werkplekken met zit sta bureaus en zwarte bureaustoelen erachter.
Kookeiland in de kantine bij Ansova. Deze is van donker hout met een marmeren blad erop. Aan het eiland zit een bar vast met barstoelen.
Toiletruimte met daarin grijs steen en rechts een grijze, marmeren wand met bruine aders.
Entree bij Ansova met een moswand en daarop hun logo.

Neem contact op!

Wil jij ook jouw werkplek inrichten? Of je hele kantoorruimte inrichten? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.  

 

Je bent ook van harte welkom op kantoor aan de Heuningstraat 29 in Ochten, Gelderland. Daar zit ook een showroom bij waar je veel kantoormeubilair kunt uitproberen. Laat van tevoren even weten dat je komt via 0344-647052.