Bas logo
Hamburger afbeelding
Kantoorruimte met een hongaarse punt-vloer. Achterin staat een vergadertafel met een groot beeldscherm erachter. In de voorgrond staan werkplekken van donker hout.

Een volledig nieuwe kantoorinrichting voor Swintrans

Swintrans, één van Europa’s grootste binnenvaartvervoerders, klopte vorig jaar bij ons aan. Zij kregen een nieuw kantoor en wilden daar een sfeervolle inrichting voor. Directeur Arie Reedijk had twee wensen: hij wilde geen tijd kwijt zijn aan de inrichting en er moest een wijnkoeler komen. Dat viel te regelen. Lees hier hoe het project verliep!

Bekijk meer projecten!

Over Swintrans

Geheel in stijl ligt de nieuwe kantoorruimte van Swintrans langs de rivier de Waal in de Betuwe. Ideaal, gezien zij zich specialiseren in het vervoeren van bulkstoffen, containers en schroot vanaf de zeehavens naar diverse Rijn-, Main-, Donau, Neckar-, Moezel- en kanaalbestemmingen. Daarnaast zijn ze ook nog expert op het gebied van de nieuwbouw, in- en verkoop van schepen. Een indrukwekkende lijst aan kennis, zoals je ziet.  

De opdracht van Swintrans

Zoals je in de opening van dit artikel al meekreeg, had Arie eigenlijk weinig wensen. De inrichting van het nieuwe kantoor moest sfeervol zijn, een wijnkoeler bevatten en hij wilde er weinig voor hoeven doen. Dat zijn opdrachten waar wij van houden en dus namen we het hem uit handen.  

 

We schakelden een aantal van onze vaste partners in waar we altijd op kunnen bouwen: Ulanda voor het interieurontwerp, Den Braber Interieurbouw voor de maatwerk kasten en ombouwen en Rextom ReclameTechniek voor de raambestickering

 

Wij verzorgden de planning, betrokken Arie alleen bij de hoognodige zaken en hielden hem tussendoor op de hoogte. 

Zo realiseerden wij de kantoorinrichting 

Om het kantoor te transformeren tot een sfeervolle ruimte, moest er een aantal zaken gebeuren. Om te beginnen maakte Ulanda het interieurontwerp. Hierbij koos ze in de basis voor lichte tinten; zandkleurige muren en vitrage en een lichte, Hongaarse puntvloer.  

 

Deze zachte kleuren, accentueerde ze met kastenwanden en kantoormeubels van donker eiken. Op basis van dit plan, gingen we aan de slag. We startten met het verwijderen van een wand, alleen stuitten we daarmee direct op een probleem: hier zat een vloerverwarmingsunit in. En die stond nu opeens midden in de ruimte.  

Kantoorruimte met hongaarse punt-vloer en in het midden van de ruimte een ombouw voor de vloerverwarmingsinstallatie.

Maatwerk oplossing van Den Braber 

Gelukkig had Den Braber Interieurbouw hier een oplossing voor: ze bouwden er een kolom omheen, met daarin eikenhouten, open vakken met spots. Dit vormt nu een prachtige doorkijk in de ruimte. 

 

Vervolgens sausden we de muren, bouwde Den Braber de kastenwand – met een uitsparing voor de wijnkoeler, natuurlijk – legden we de vloer, wrapte Rextom ReclameTechniek de deuren en glazen wand met Swintrans’ logo en toen kon het kantoormeubilair er eindelijk in.  

Kantoorruimte met achterin vier zit sta werkplekken met donkerbruin blad.

Blij met het resultaat

Inmiddels is de kantoorinrichting van Swintrans opgeleverd en Arie en zijn collega’s zijn enorm blij met het resultaat. Het kantoor is sfeer- én stijlvol, biedt ruimte aan meerdere werkplekken, een vergadertafel en natuurlijk aan de kastenwand, waarin er genoeg ruimte is voor goede wijnen.  

 

En Arie heeft er niet naar om hoeven kijken, want wij begeleidden het project van begin tot eind en regelden alles samen met onze partners. Zo konden Arie en zijn collega’s zich focussen op wat echt belangrijk is: het binnenvaartvervoer in Europa.  

Vergaderruimte met een ovale vergadertafel erin en eromheen vergadertafels in verschillende kleuren. Aan de muur erachter hangt een monitor en zit er een bar en koelkast in.
We kijken door de maatwerk vloerverwarmingsunit naar de vergadertafel in de vergaderruimte. We zien de maatwerk kast en een ovale vergadertafel met zes stoelen eromheen.
Vergaderruimte met de ovale vergadertafel en wandkast erachter.
Kantoorruimte bij Swintrans. Op de vloer ligt een hongaarse punt-vloer. Achterin staan drie zit sta-werkplekken tegen elkaar aan. Daarachter staat een kantoorkast.
Bedrukking van Swintrans logo op de glazen deur van het kantoor.
Vergaderruimte bij Swintrans. Rechts staat een kantoorplant in de voorgrond. In het midden zien we de ovale vergadertafel met zes vergaderstoelen eromheen. Daarvoor staat een maatwerk koof om een vloerverwarmingsunit.

Vraag naar de mogelijkheden

Trek jij ook in een nieuw kantoor(pand) en wil jij de inrichting en verbouwing hiervan graag uitbesteden? Of wil je jouw huidige kantoor restylen? Vraag dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via verkoop@basbv.nl of 0344-647050. We denken graag met je mee!