Bas logo
Hamburger afbeelding
Een mannenhand wijst een tegeltje aan in een stalenboek. Twee vrouwenhanden houden een petvilten staal vast in de kleur grijs.

Ontmoet al onze vakpartners

Om een strakke en kwalitatieve kantoorinrichting bij jou op te leveren, werken wij met vaste, betrouwbare vakpartners. We stellen ze op deze pagina aan je voor. Van lichtontwerpers tot interieurbouwers.

Den Braber Interieurbouw: maatwerkmeubels & -interieuren

Wanneer wij maatwerkmeubilair nodig hebben, bellen wij Den Braber Interieurbouw. Door de geautomatiseerde werkplaats kunnen zij met een klein team grote opdrachten draaien.  

 

Daarbij weet eigenaar Jaap den Braber altijd een unieke draai aan een ontwerp te geven. En gaat een strakke afwerking boven alles. Jaap: “Het lijnenspel, de vormgeving en de afwerking moeten kloppen. Dan pas lever ik een opdracht tevreden op.”  

Lees meer over Den Braber!
Entree met daarin een maatwerk kroonluchter die bestaat uit meer dan tien houten ringen met LED-strips erin. Dit is maatwerk meubilair van Den Braber Interieurbouw.

Studio Daphne Jansen: Interieurontwerp & projectmanagement

Studio Daphne Jansen is een ontwerpbureau dat barst van het enthousiasme en de creativiteit. Eigenaresse Daphne Jansen richtte het zeven jaar geleden op. Inmiddels bestaat het uit zeven jonge, gedreven designers en projectmanagers die unieke kantoorinrichtingen opleveren. 

 

Daphne: ‘Bij elk ontwerp vragen we ons af ‘is dit al eerder gemaakt of lijkt het op een Pinterest-plaatje'. Is het antwoord ‘ja’? Dan gaan we terug naar de tekentafel. Wij willen namelijk continu vernieuwen, daar draait het om.’ En dat is ook waarom wij zo graag met deze partner samenwerken! 

 

Ontdek hier hun visie op interieurontwerp én hoe het in z’n werk gaat.

Lees meer over Studio Daphne Jansen!
Kantoorruimtes afgescheiden met glazenwanden. Achter de glaswand zien we een vergadertafel met vier vergaderstoelen en een designlamp.

Mondain Design: lichtadvies & projectmanagement 

Onze vaste partner voor lichtontwerp is Mondain Design. Eigenaren Andrea en Herwin Ebbers richtten dit met een geheel eigen visie op. Zo begeleiden zij het lichtontwerp van idee tot aan de installatie. Zodat je het meeste uit het lichtplan haalt.  

 

Daarbij ligt hun focus sterk op de technische aspecten van verlichting: gradenbundels, lichtkleur, verbruik en duurzaamheid. Dit alles draagt bij aan verlichting die jouw werkzaamheden maximaal ondersteunt.  

Lees meer over Mondain Design!
Kantine in een kantoor met daarin een kantinetafel en achterin een bar. Boven de kantinetafel hangt design verlichting.

GRIP Interieurprojecten: interieurontwerp & projectbegeleiding 

Martin van Engelenburg wilde in 2014 hun eigen visie op interieurontwerp leven inblazen. Dus richtten ze GRIP Interieurprojecten op. Hun frisse wind? Geen marges en opslagen pakken op een project, maar als onafhankelijke partij alleen de eigen werkzaamheden factureren.  

 

En opdrachtgevers maximale grip op budgetten, planning en kwaliteit bieden. Hiervoor ontwikkelden ze hun eigen GRIP-methode, die bestaat uit drie stappen. Wat die methode is en hoe die hun visie op interieurontwerp ondersteunt? Lees het hier.  

Lees meer over GRIP Interieurprojecten!
Centrale hal van Den Ouden waarin tuinhuisjes staan om in te vergaderen en daar tussen zithoeken. Hier zien we roze loungestoelen en bankjes, met salontafels erbij. Eromheen staan bomen.