Bij Bas Kantoormeubelen hebben we al veel klanten blij kunnen maken. Lees hier een greep uit de referenties!

Van Lienden & Kooistra Accountants

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

Meubilair voor Fruit Support Europe

Bij Agro de Arend in kesteren en Fruit Support Europe hebben wij een uitbreiding gedaan op het bestaande kantoor meubilair. Agro de Arend heeft een aantal jaren geleden Huislijn bureaus en Giroflex bureaustoelen aangekocht en door het samengaan met Fruit Support Europe was er een uitbreiding nodig voor het aantal kantoorwerkplekken. De vorige levering was goed bevallen ook over de kwaliteit van de Giroflex bureaustoelen waren ze tevreden, dat ze besloten hebben door te borduren op de bestaande kantoormeubelen. Ook het Huislijn kantoormeubilair voldeed aan de verwachtingen en was ook nog in dezelfde uitvoering leverbaar. Dit laatste is iets waar we onze leveranciers op selecteren dat producten lang in productie/leverbaar blijven, zodat er ook voor de lange termijn eenheid blijft in kantoormeubelen en bureaustoelen.

Kantoor inrichting Augustinus Prefab

Een uitbreiding op de bestaande kantoormeubelen van het Merk Huislijn bij Augustinus Prefab. De bureauopstelling is een gekoppeld rechthoekig bureau met een aanbouw van 120x60cm. Om een klein overleg te kunnen houden hebben we een halfronde aanbouw 180x60cm geplaatst. Voor een overleg met meer dan 2 personen is er een vergaderopstelling van Huislijn model tonvormig. De vergaderstoelen zijn ook van het merk huislijn en hebben dezelfde stoffering als de Sedus bureaustoelen. Het geheel heeft een warme en tijdloze uitstraling wat over 5 tot 10 jaar ook nog prima voldoet.


Meer van dit project bekijken

Interieurstyliste ULANDA

ULANDA is al vele jaren succesvol in het verlenen van professioneel en onafhankelijk interieuradvies aan particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Onder het motto “Voor ieder budget een goed advies” transformeert interieurstyliste ULANDA ieder interieur naar een omgeving die naadloos aansluit bij de wensen en eisen van haar opdrachtgevers. Ook kantoormeubelen horen hierbij en het inrichten (decoreren) van de kantoorruimten. Dus laat je adviseren!

Peters Assurantien

Voor Peters Assurantiën hebben we in een bestaande werkplek een elektrisch verstelbaar onderstel geplaatst. De klant was overtuigd van de voordelen van een zit-sta werkplek, maar wilde daarvoor niet zijn bestaande werkeiland op opgeven. Door een paar kleine aanpassingen was het mogelijk het onderstel te vervangen door een elektrisch verstelbaar onderstel. Dit heeft voor de klant alleen maar voordelen: Uitstraling blijft ongewijzigd Relatief lage investering Voordelen van een ergonomische werkplek Past in het maatschappelijk verantwoord ondernemen

Anoniem

Deze week weer een kleine overwinning op zitten geboekt. De klant heeft ons in eerste instantie benaderd voor het leveren van een aantal bureaustoelen. Wij proberen altijd in gesprek te gaan met de klant en ook nu weer bleek dat er klachten waren mogelijk door verkeerd zitten. De huidige werkplek van de klant kon niet worden ingericht als een ergonomische werkplek en dan heeft het leveren van een goede ergonomische bureaustoel of andere zit oplossing weinig zin. Ondanks dat de klant sceptisch was over het zitten aan een hoger bureau gecombineerd met een kruk, waarmee we een zit-sta opstelling creëren hebben we toch een proefopstelling geplaatst. De klant was erg verrast door de impact van een zit-sta werkplek dat ze heeft besloten de aankoop te doen. Hieraan kunt u zien dat een persoonlijk contact belangrijk is zeker als het gaat over zitten, zitten is ongezond en we doen ons best het minder ongezond te maken

Extra service

De klant had natuurlijk al een bestaande inrichting in een bepaalde kleurstelling, we hebben het werkblad van het bureau op kleur laten maken, zo behoudt je de eenheid en blijft het een mooi geheel.

PMI Rembrandt

Paramedisch Instituut Rembrandt heeft goede ervaringen met BAS wat betreft het leveren van kantoor meubilair. Voor onze nieuwe locatie zijn we er samen met BAS in geslaagd de werkplekken goed in te vullen. BAS denkt mee en is flexibel als er spullen aangevuld, omgeruild of vervangen moeten worden. Steven van der Pauw | Mede-eigenaar PMI Rembrandt

Rick (kantoormedewerker)

Ik werk op een kantoor en verricht dus zittend werk. De uitnodiging van Casper om aanwezig te zijn bij een workshop over ontspannen zitten, was geen overbodige luxe gezien mijn nek en rugklachten. De workshop wordt gegeven door een bedrijfsfysiotherapeut, welke door middel van een aantal oefeningen al gauw ziet waar de problemen zitten. Deze fysiotherapeut kon me duidelijk aangeven waar mijn ‘problemen’ liggen en hoe ik deze kan oplossen. Hij heeft mij aan de hand van een bureau-opstelling laten zien hoe ik op de juiste manier kan zitten, zonder dat ik hier veel moeite voor hoeft te doen. Door het juiste bureau en de juiste stoel voor mij in te stellen, zat ik automatisch in een goede houding. Ik ben erg te spreken over de manier waarop deze workshop wordt gegeven!

Anoniem

Ik vond het heel leerzaam en denk dat ik nu echt beter weet wat ik nodig heb om goed te kunnen zitten. Het lijkt iets heel triviaals dat zitten, maar als je ziet dat steeds meer mensen hun beroep zittend uitoefenen en ons lichaam er evolutionair gezien nog steeds op gemaakt is om de hele dag achter ons voedsel aan te rennen is het toch wel zaak uit te zoeken hoe we zittend kunnen werken. Ik bedoel: wachten op evolutionaire aanpassing van ons lichaam gaat nog wel even duren. Ik denk dat het alleen niet hip is om in de kroeg tegen iemand te zeggen dat je naar een zitworkshop bent geweest. Daarom deze recensie nog maar even anoniem plaatsen.

Van Wijk Verf B.V.

Niet wetende wat je te wachten staat en collega’s die er lacherig over doen: Moe je leren zitten? Hoeveel stoelen moet je proberen? Blijkt dat de zitworkshop totaal anders is. Al met al een hele andere kijk op het zitten dan de Arbo normen. Voor ieder die twijfelt of het zin heeft om een zitworkshop te volgen. Ja het heeft zin. Marieke Vermeer

Peters Assurantien

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

Anton (kantoormedewerker)

Woensdag 20 mei heb ik deelgenomen aan de zitworkshop van Zitcriteria bij Bas Kantoormeubelen. Wat een verrassende en leerzame workshop was dat! Doordat je op allerlei zetels gezet wordt en de deskundige daar samen met jou naar kijkt, kom je samen tot de perfecte stoel of kruk die voor jou van toepassing is. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke houding en vooral naar de stand van je bekken. Voor mij zorgde de kruk ervoor dat ik de perfecte houding aannam vanuit m’n bekken. De kruk is het dan ook geworden! Omdat ik al maanden last van nek- en rugklachten heb hoop ik d.m.v. de kruk en de nieuw aangeleerde houding snel verbetering te zien. Ik was in ieder geval erg enthousiast en liep met een brede glimlach de deur uit!

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door