Hotel in Amsterdam

Deze opdracht is voor een kantine in een hotel, een vijfsterrenhotel aan de Dam in Amsterdam. Voor dit Hotel in Amsterdam kregen wij de vraag om van de personeelskantine een sfeervolle ruimte te maken. Nu lijkt dat eenvoudig, maar deze kantine zit in de kelder met een redelijk laag plafond en erg weinig daglicht. Wij hebben dit opgevangen door het adviseren van een plafond met licht doorlatend doek met daarachter LED verlichting, zodat je het gevoel krijg van daglicht. Er is gekozen voor de natuurtint groen gecombineerd met voldoende beplanting. Verder is er ruimte voor mensen die zich even willen terugtrekken van de massa. Bekijk hieronder foto's en de impressie video.

Zo gaat het eruit zien!

Zo zag het eruit

Kantine inrichting hotel Amsterdam

Laat je inspireren
door BAS B.V.

Bekijk meer projecten

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door