Kerkstoelen voor Leger Des Heils

In week 25 heeft Bas kantoormeubelen een mooie levering gedaan aan het Leger Des Heils te Amersfoort van 140 stoelen voor de kerkzaal, ook wel kerkstoelen genoemd.

Voor deze opdrachtgever was de prijs erg belangrijk, maar ook dat de stoelen nog velen jaren inzetbaar zouden blijven. Samen hebben we de modellen en mogelijkheden bekeken en uiteindelijk kwamen we uit bij de Time out kerkstoel. Deze kerkstoel is leverbaar in verschillende uitvoeringen, stofferingen, leuningen en andere toevoegingen. Hier is gekozen voor een gestoffeerde zitting en rug en van de totaal 140 stoelen zijn er 40 met armleuning.

Kerkstoelen

Stoelen geleverd en geplaatst

Geleverd en geplaatst op de locatie in Amersfoort en het resultaat mag er zijn. Een warme ruimte die helemaal past bij de uitstraling van het Leger des Heils. Het was een bijzonder leuk project om samen met de opdrachtgever de juiste meubelen uit te zoeken en volledig aan de wens te voldoen. En wat altijd mooi is, is de reactie van de klant die helemaal hieper de piep is met het eindresultaat.

Neem contact op met Bas Kantoormeubelen om ook uw zaal, kerk, verengingsgebouw, vergaderruimte, kantine of iets dergelijks te voorzien van nieuwe op maat (gestoffeerde) vergaderstoelen, kerkstoelen of gewone stoelen.

Wij kunnen ook uw locatie inrichten

Bekijk meer van onze projecten, of vraag direct een offerte aan.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door