Giroflex

Giroflex: Zwitserse bureaustoelen van hoge kwaliteit

Giroflex is een merk dat sommige mensen direct zullen associëren met bureaustoelen. En dat is ook niet zo gek, want Giroflex heeft de bureaustoel zo’n beetje uitgevonden. Het mechanisme waardoor de stoel draait en veert is bedacht in hun Zwitserse fabriek in Koblenz.

Logisch dat het merk door die jarenlange ervaring bureaustoelen van hoge kwaliteit levert. En met zo’n leverancier, met een afdeling in het Zuid-Hollandse Leimuiden werken wij natuurlijk graag samen. Daar komt bij dat Giroflex gaat voor duurzame productie. Het merk werkt volgens het cradle to cradle principe.

Losse onderdelen in plaats van nieuwe stoel

Keurmerken en strategieën zijn natuurlijk heel goed en mooi, maar soms wil je ook gewoon weten hoe er concreet rekening gehouden wordt met het milieu. Nou bij Giroflex is dat bijvoorbeeld dit: de stoelen worden ontworpen om jarenlang mee te gaan, in de lak en lijm die gebruikt wordt bij het produceren zitten geen oplosmiddelen en als er toch wat stuk gaat aan je stoel kun je een los onderdeel lang na de aankoop nog krijgen.

 

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door