BOW

BOW heeft veel soorten kantoormeubelen, waaronder BOW boxen: modulaire stilte werkplekken. Een intelligent systeem waarmee de indeling van een kantoor mee kan veranderen. De akoestische cabines zijn er in de vorm van een belcel, een vergaderunit of een kantoorunit.

BOW: slim systeem voor stilte werkplekken

Het gebruik van stiltecabines op kantoor is de laatste twee jaar enorm gestegen. Videobellen was voor veel bedrijven een tijdje onvermijdelijk en deze vorm van communicatie is op veel kantoren blijven hangen. Natuurlijk, het is veel fijner om relaties of klanten face-to-face te spreken, maar voor afspraken verder weg of voor een upgrade van een gewoon telefoontje kan videobellen een handige optie zijn. Maar wel graag met een beetje rust en privacy. En daarvoor zijn stiltecabines ideaal.

De stilte boxen van BOW lenen zich uitstekend voor een omgeving met privacy en prettige akoestiek. Een telefoontje plegen, een taak uitvoeren die veel concentratie vereist of even videobellen: BOW’s Modular offices bieden je een rustige omgeving, terwijl je collega’s buiten de werkplek jou niet verstaan.

Kantoormeubilair van BOW

Naast stiltecabines levert BOW ook functioneel kantoormeubilair. Deze kantoormeubelen sluiten qua design naadloos aan bij de stilte werkplekken. Het bedrijf uit Almelo hanteert aantrekkelijke prijzen, waarbij er niet wordt bezuinigd op ergonomie.

 

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door