De projectinrichting van een kantoor is iets waar zorgvuldig over na moet worden gedacht. Het is de bedoeling dat de inrichting jaren meegaat. Er zijn veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden tijdens een projectinrichting. Bij Bas Kantoormeubelen denken we met u mee en zorgen we ervoor dat er een mooi resultaat wordt neergezet waarmee u nog jaren tevreden kunt zijn.

Complete projectinrichting voor het kantoor

Bij Bas Kantoormeubelen verzorgen we de gehele projectinrichting voor het kantoor. Dat wil zeggen van de ergonomische bureaustoelen op de werkvloer tot de hangplanten bij het koffiezetapparaat. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom uw kantoor toe is aan een andere inrichting. Misschien is het kantoor al enige tijd zoals het nu is, en is er behoefte aan vernieuwing. Of wellicht is er een nieuwe huisstijl doorgevoerd waar ook de inrichting op moet worden aangepast. Onze complete projectinrichting voor het kantoor zorgt ervoor dat u weer verliefd wordt op uw kantoor. Wij geven u deskundig advies waarbij we uiteraard luisteren naar uw behoeften en wensen.

Projectinrichting

Het proces van een projectinrichting voor uw kantoor

Omdat de projectinrichting van het kantoor zo belangrijk is, is het van belang dat er goed over na wordt gedacht. Om die reden zijn er een aantal stappen die worden genomen die uiteindelijk resulteren in uw nieuwe inrichting.

Het kennismakingsgesprek

De behoeftes voor een projectinrichting voor het kantoor zijn voor iedereen anders. Daarom maken we deze eerst voor u inzichtelijk door middel van een eerste gesprek. Uiteraard heeft u al een idee waar uw behoeftes liggen maar wij maken deze doormiddel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek nog eens extra helder. Krijgen alleen de meubels aandacht of worden de wanden en het plafond ook meegenomen?

Kennismaking projecinrichting kantoor

Het ontwerp van het kantoor

Op basis van de verkregen informatie uit het onderzoek gaan wij een passend ontwerp ontwikkelen. Uiteraard wordt er tijdens het ontwerp van de projectinrichting voor het kantoor rekening gehouden met uw budget en beschikbare tijd. Uiteindelijk wordt het ontwerp aan u gepresenteerd door middel van een 3D visualisatie. Hierdoor heeft u het gevoel dat u al aanwezig bent in uw nieuwe inrichting.

Akkoord geven op het ontwerp

Wanneer het ontwerp voldoet aan uw eisen geeft u officieel akkoord. U heeft zelf de keuze van welke producten en diensten u gebruik wilt maken. Op die manier heeft u één aanspreekpunt voor alles wat geregeld moet worden.

Neem contact met ons op

Is uw kantoor toe aan een nieuwe inrichting en heeft u behoefte aan een partij die met u meedenkt en het werk voor u uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Referenties

"Goed naar onze wensen luisteren en met alternatieven komen. Dat hebben ze zo goed gedaan dat het uiteindelijke resultaat toch een zeer harmonieus geheel is geworden."

Willem Breedijk | Buitenhuis Bouwgroep

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door