Duurzaam Opgewekt: Aantrekkelijke werkomgeving

Een mooie kantooromgeving is niet alleen goed voor mensen die er al werken, maar een prettige werkruimte kan ook nieuwe medewerkers aantrekken. En dat is precies een van de doelen van Duurzaam Opgewekt uit Geldermalsen. Het bedrijf ontwikkelt duurzame energieoplossingen, zoals de warmtepomp. En het werk dat ze doen moest ook terugkomen in het kantoorontwerp van deze aantrekkelijke werkomgeving.

In samenwerking met GRIP Interieurprojecten is het ontwerp van deze aantrekkelijke werkomgeving gebaseerd op veel creatieve ideeën, onder andere van Duurzaam Opgewekt zelf. Bijvoorbeeld de leidingen die niet alleen decoratief zijn, maar ook tal van planten herbergen. Planten kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit kantoor en er is dan ook veel ruimte voor groen.

De medewerkers van Duurzaam Opgewekt vormen een hecht team. Hun mentaliteit is no-nonsense en humor en gezelligheid zijn belangrijk. Een belangrijk onderdeel in het ontwerp is dan ook de keuken: een ruime en uitnodigende plek.

Aantrekkelijke werkomgeving voor nieuwe medewekers

Dit kantoorontwerp is dus echt een visitekaartje van Duurzaam Opgewekt. Het straalt helemaal uit wie ze zijn. En dat moet toch aantrekkingskracht hebben op potentieel nieuwe medewerkers!

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door