Nieuwe ergonomische bureaustoelen

We gebruiken bureaustoelen vaak jaren en vaak jaren te lang. Een nieuwe bureaustoel kopen is niet iets waar veel aan gedacht wordt. Deze kan nog wel even. Wij herkennen deze houding natuurlijk ook. Een bureaustoel moet eerst versleten zijn om vervangen te worden met een nieuwe.

Als er elke dag op de stoel gezeten wordt dan kan deze gemakkelijk na vijf jaar versleten zijn. Dat voelt misschien niet zo, maar vooral het zitvlak heeft te leiden van het velen zitten. Hoe goed het schuim en de stoffering ook is, het lijdt altijd.

Een nieuwe bureaustoel kiezen

Het kan tegenwoordig bijna niet anders dan dat er gekozen wordt voor een bureaustoel met ergonomische eigenschappen. We leven bewuster en zijn steeds meer bezig met ons lichaam. Ook efficiënter werken of minder ziekte verzuim kan hierin een rol spelen, omdat bewezen is dat bij veel zitten ergonomische bureaustoelen helpen. Als de kennis mist om een goede keuze te maken voor een bureaustoel, dan is het aan te raden om een aantal bureaustoelen te testen. Een klant van ons heeft hier eerder al eens een stukje over geschreven, maar het is vaak heel persoonlijk hoe een stoel ervaren wordt. Als u interesse heeft in het kopen van ergonomische bureaustoelen, dan kunt u een aantal stoelen voor uw eigen organisatie op proef krijgen. Zo wordt altijd de beste passende stoel gekocht.

Levering met twee of drie verschillende bureaustoelen

In de jaren dat we kantoormeubelen leveren aan grote en kleine bedrijven hebben we gemerkt dat na het proefzitten van verschillende bureaustoelen er soms gekozen wordt om niet voor één type te gaan, maar bijvoorbeeld de aanschaf te doen van twee of drie types of merken. De bedrijven kopen dan echt met het oog op hun medewerkers en deze krijgen hierdoor de stoel die het beste bij hen past. Vraag om advies bij Bas Kantoormeubelen, want het is een investering voor uw lichaam en organisatie van meer dan 5 jaar.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door