De inrichting van grote ruimtes als kerken en zalen vraagt om kerkstoelen. Onze kerkstoelen zijn van goede kwaliteit en zijn klassiek of modern te krijgen. De keuze die u heeft bij BAS Kantoormeubelen is erg groot, zowel in uitvoering als in prijs. Heeft u belangstelling voor kerkstoelen of zaalstoelen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kerkstoelen samenstellen

Kerkstoelen samenstellen kan met of zonder onze interieurarchitect. Als u kiest voor een samenwerking met onze interieurarchitect dan maken wij voor u graag een totaalplaatje. Wij overtuigen u er graag van dat ons advies helpt. Wij denken bijvoorbeeld na over dingen als koppelbare of niet-koppelbare stoelen. Gaat het om een vaste opstelling in een ruimte? Dan adviseren wij u om te kiezen voor koppelbare stoelen. Dan zijn er ook weer verschillende soorten koppelingen. Voor elke situatie een andere regelgeving en dus een ander advies van ons.

Uitstraling van de kerkstoelen

BAS Kantoormeubelen levert kerkstoelen en zaalstoelen in vele uitvoeringen. We bieden zowel design als klassieke stoelen aan. Er zijn ontelbare mogelijkheden qua materiaal, zoals:

  • Metaal
  • Kunststof
  • Hout
  • Gestoffeerd
  • Lichtgewicht
  • Een combinatie van bovenstaande materialen

Alles is mogelijk bij BAS Kantoormeubelen. Door de grote variëteit aan leveranciers kunt u met elke wens en, net zo belangrijk, met elk budget samen met ons aan het werk.

Referenties

Wij hebben kerkstoelen of vergaderstoelen geleverd aan verschillende partijen. Groot en klein. Goede referenties zijn de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Barneveld, Leger des Heils in Amersfoort, Leger des Heils in Elburg, Kerkfabriek OLV van Bijstand te Lozer in België. In deze kerk hebben wij de tafels en de stoelen geleverd in de verschillende ruimtes.

Vooraanstaande fabrikant De Valk

De Valk is een vooraanstaande fabrikant van kerkstoelen. Of u nu zoekt naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting: u vindt uw kerkstoelen bij BAS Kantoormeubelen. Samen met onze voorkeur fabrikant kunnen we uw kerkinrichting helemaal naar wens maken.

Kerkstoelen kopen? Eerst advies!

Voordat u kerkstoelen gaat kopen, is het verstandig om u te laten inlichten over de mogelijkheden. Wij gaan altijd voor persoonlijk contact en komen graag langs met voorbeelden, referenties en dergelijke. Wij vullen graag uw wensen volledig in, zodat u de juist kerkstoelen koopt. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door