Wat verfrissend zou het zijn als uw kantoorinrichting de X-factor heeft bij ontvangst door de design kantoormeubelen. Geen standaard kersenhout meubilair als het ook Italiaans design kan zijn.

Offerte aanvragen

Sinetica is een Italiaanse fabrikant van design kantoormeubelen en wie zijn er beter in design dan de Italianen. Kleding, auto’s, meubelen etc, Italiaans design staat gelijk aan strak en eigentijds.

Of het nu gaat om het inrichten van een directie kamer of een kantoorwerkplek met de design bureaustoelen, bureaus, kastenwanden en accessoires van Sinetica maak je de fantastische indruk op bezoeker, potentiële opdrachtgevers en werknemers.

Design kantoormeubelen Design kantoorstoelen

Advies over de design kantoormeubelen

Design is mooi als het samen werkt met het kantoorgebouw, de inrichting en andere elementen die invloed hebben op de uitstraling van uw bedrijf. Om er voor te zorgen dat de design meubelen een toevoeging zijn op het geheel kan er samen met onze interieurarchitect gekeken worden naar de mogelijkheden. Natuurlijk heeft u de vrijheid om hier niet voor te kiezen. Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan en BAS komt bij u langs!

Design kantoormeubelen Bureaus en andere kantoormeubelen kantoormeubelen

Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten

Als hrm-er en preventiemedewerker vind ik het belangrijk dat medewerkers met plezier kunnen werken. Een goede werkplek speelt daarbij een belangrijke rol. In de workshop “Gezond zitten” heb ik zelf ervaren hoe belangrijk een goede werkhouding is. Geen “one size fits all” maar een advies op maat! Wel zo handig want ieder mens is anders. Voor iedereen die langdurig moet zitten is deze workshop een aanrader. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Marianne Metz |

Ik vond het heel leerzaam en denk dat ik nu echt beter weet wat ik nodig heb om goed te kunnen zitten. Het lijkt iets heel triviaals dat zitten, maar als je ziet dat steeds meer mensen hun beroep zittend uitoefenen en ons lichaam er evolutionair gezien nog steeds op gemaakt is om de hele dag achter ons voedsel aan te rennen is het toch wel zaak uit te zoeken hoe we zittend kunnen werken. Ik bedoel: wachten op evolutionaire aanpassing van ons lichaam gaat nog wel even duren. Ik denk dat het alleen niet hip is om in de kroeg tegen iemand te zeggen dat je naar een zitworkshop bent geweest. Daarom deze recensie nog maar even anoniem plaatsen.

Anoniem |

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door