Design kantoormeubelen

Wat verfrissend zou het zijn als uw kantoorinrichting de X-factor heeft bij ontvangst door de design kantoormeubelen. Geen standaard kersenhout meubilair als het ook italiaans design kan zijn.

Sinetica is een Italiaanse fabrikant van design kantoormeubelen en wie zijn er beter in design dan de Italianen. Kleding, auto’s, meubelen etc, Italiaans design staat gelijk aan strak en eigentijds.

Of het nu gaat om het inrichten van een directie kamer of een kantoorwerkplek met de design bureaustoelen, bureaus, kastenwanden en accessoires van Sinetica maak je de fantastische indruk op bezoeker, potentiële opdrachtgevers en werknemers.

Advies over de design kantoormeubelen

Design is mooi als het samen werkt met het kantoorgebouw, de inrichting en andere elementen die invloed hebben op de uitstraling van uw bedrijf. Om er voor te zorgen dat de design meubelen een toevoeging zijn op het geheel kan er samen met onze interieurarchitect gekeken worden naar de mogelijkheden. Natuurlijk heeft u de vrijheid om hier niet voor te kiezen. Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan en BAS komt bij u langs!

Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.