Lekker zittende vergaderstoelen, degelijke bureaus of nieuwe kasten nodig? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt, maar praktische kantoormeubelen zijn onmisbaar bij het creëren van een ergonomische werkplek. BAS Kantoormeubelen beschikt over een smaakvol aanbod voor elk budget. Geen behoefte aan een lange uitleg, maar op zoek naar functionele meubels die doen waar ze voor bedoeld zijn? Overweeg onze Budgetlijn te kopen, waarmee u snel en eenvoudig geholpen bent.

Offerte aanvragen

Huislijn kantoormeubelen

Als u kantoormeubelen met een extra plus zoekt, dan wijzen we graag op onze Huislijn-meubels. De afwerking van deze bureaus, vergadertafels, stoelen, bartafels en kasten ligt duidelijk hoger dan de budgetlijn. Dit komt mede tot stand dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen. Het hout is dikker, onderstellen zijn stabieler. In onze ogen zijn de Huislijn kantoormeubilair een verantwoorde, duurzame keuze.

Ergonomie speerpunt van BAS Kantoormeubelen

Het is voor u belangrijk om te weten dat ergonomie en gezondheid speerpunten van BAS zijn. De inrichting van een kantoor is namelijk geen doel op zich, maar dient een hoger doel. Een aangenaam kantoor verbetert de werksfeer en verhoogt de productiviteit. Daarnaast is het beter voor de gezondheid van uw werknemers. Ergonomisch kantoormeubilair vermindert lichamelijke klachten.

Een belangrijke beslissing

Dat houdt in dat u voor de aanschaf van een bureaustoel, bureau, kast en andere kantoormeubilair niet over één nacht ijs moet gaan. Wie tot in lengte van jaren in een prettige omgeving wil werken, denkt daar namelijk goed over na. BAS Kantoormeubelen helpt u daar natuurlijk graag bij. Hoe we dat doen? In elk geval doen we niet ingewikkeld, we zijn erg praktisch ingesteld. Alleen door ergonomische bureaustoelen, bureaus en andere kantoormeubelen met elkaar te vergelijken, gratis uit te proberen en te ervaren, kunt u de juiste keuze maken.

kantoormeubelen

Ergonomische specialisten

Met onze ergonomische specialisten (o.a. fysiotherapeuten) organiseren wij zit workshops voor u en uw collega’s. De zitworkshop geeft u inzicht over uw lichaam, hoe klachten ontstaan en hoe ze te verminderen of helemaal te verhelpen. Welke klachten worden veroorzaakt door zittend werken:

  • Vermoeidheid
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Hoofdpijn

Ergonomische kantoormeubelen
Basis kantoormeubelen
Design kantoormeubelen
Ergonomische bureaustoel

kantoormeubelen

Meubels op maat bij BAS

Daarnaast kunt u uiteraard ook een beroep op ons doen als u speciale wensen heeft op het gebied van kantoormeubelen. Met merken Sedus en Twinform achter ons kunnen we alle maatwerkoplossingen realiseren. In dit soort trajecten trekt u op met onze interieurarchitect. Samen komen we tot een mooi en doeltreffend resultaat.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen om een keuze te maken? Laat hier uw gegevens achter, wij nemen dan contact met u op om u de ideale oplossingen te bieden voor uw kantoor tegen een scherpe prijs.

Kantoormeubelen offerte

Op zoek naar iets anders?

Verhaal van een klant

Deze week weer een kleine overwinning op zitten geboekt. De klant heeft ons in eerste instantie benaderd voor het leveren van een aantal bureaustoelen. Wij proberen altijd in gesprek te gaan met de klant en ook nu weer bleek dat er klachten waren mogelijk door verkeerd zitten. De huidige werkplek van de klant kon niet worden ingericht als een ergonomische werkplek en dan heeft het leveren van een goede ergonomische bureaustoel of andere zit oplossing weinig zin. Ondanks dat de klant sceptisch was over het zitten aan een hoger bureau gecombineerd met een kruk, waarmee we een zit-sta opstelling creëren hebben we toch een proefopstelling geplaatst. De klant was erg verrast door de impact van een zit-sta werkplek dat ze heeft besloten de aankoop te doen. Hieraan kunt u zien dat een persoonlijk contact belangrijk is zeker als het gaat over zitten, zitten is ongezond en we doen ons best het minder ongezond te maken.

| BAS Kantoormeubelen

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door