De creativiteit, de sfeer en daarmee de productiviteit op kantoor bevorderen. Dat is mogelijk als je goed nadenkt over de juiste kantoorinrichting binnen je bedrijf. Als de zaken goed gaan en je bedrijf zich uitbreidt, betekent dat vaak ook een paar werkplekken bijbestellen. Het is tegelijk een goed moment om na te denken over het doorvoeren van de identiteit van je bedrijf in je kantoor. BAS Kantoormeubelen helpt je daar graag bij met bijvoorbeeld een interieurontwerp. Neem gerust contact op om samen te bekijken wat er nodig is om je kantoor ergonomisch en up-to-date te maken of houden.

Kantoorinrichting ontwerpen

Wanneer je start in een nieuw pand of wanneer je bedrijf zich heeft uitgebreid wil je misschien meer van je identiteit laten terugkomen in het ontwerp. Daarnaast is het van belang om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden. Bij BAS kantoormeubelen realiseren we graag een kantoorinrichting van A tot Z. En daarmee bedoelen we het ontwerp, het plan, de uitvoering en het leveren van de benodigdheden. We denken bijvoorbeeld ook mee over licht, temperatuur, akoestiek en ergonomisch werken. Bij het ontwerpen werken we samen met een interieurstylist.

Advies op maat

We houden niet van moeilijk doen als het ook makkelijk kan en we hechten waarde aan kwaliteit boven kwantiteit. In onze producten, maar ook in contacten met klanten. We leveren daarom ook graag advies op maat en houden van creatieve oplossingen bedenken.

Nog een kantoorwereld te winnen

Met mooie én goed doordachte kantoorontwerpen valt er namelijk vaak nog een wereld te winnen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling: Zitten collega’s die vaak met elkaar overleggen naast elkaar? Dan bevordert dat de onderlinge interactie. Of wil je juist dat je medewerkers meer initiatief nemen? Dat de creativiteit bevorderd wordt? Dan is een open indeling met gemeenschappelijke ruimtes weer een slimme zet.

Je merkt het al: een mooie kantoorinrichting is geen doel op zich. Het heeft een functie: slimmer, creatiever of efficiënter werken. En zoals al eerder gezegd fungeert je kantoorinrichting ook als een visitekaartje. Het is een afspiegeling van je bedrijf en van de manier waarop je wilt werken.

Denk na over je kantoorinrichting

Wat is de uitstraling van uw huidige kantoor? We dagen je uit om over je kantoorinrichting na te denken en waar nodig actie te ondernemen. Wil je de kantoorinrichting zelf doen, samen oppakken of uitbesteden? BAS Kantoormeubelen kan het nieuwe kantoorontwerp maken, maar we realiseren met hetzelfde plezier het complete project. Neem gerust, vrijblijvend, contact op. We staan je graag te woord!

Bekijk onze projecten

Kantoor ontwerp door BAS kantoormeubelen

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte op.

Dit zeggen onze klanten

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

Peters Assurantien | Peters Assurantien

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door