De creativiteit, de sfeer en – nog veel belangrijker – de productiviteit op kantoor bevorderen. Dat is mogelijk als u goed nadenkt over de juiste kantoorinrichting binnen uw bedrijf. BAS Kantoormeubelen helpt u helpt u daar graag bij. Veel ondernemers doen eigenlijk maar wat. De manier waarop ze hun werkplekken hebben ingericht, is min of meer automatisch zo gegroeid. Er werden tenslotte extra mensen aangenomen, die ook hun plekje op kantoor moesten krijgen. Op zich is daar natuurlijk niets mis mee. Het is vooral praktisch, want lopende opdrachten kunnen afgerond worden en de volgende klus komt er weer aan.

Kantoorinrichting ontwerpen

Bas-kantoormeubelen is er voor het ontwerpen van uw kantoorinrichting. Wij kunnen uw droomkantoor realiseren van A tot Z. Met A tot Z bedoelen wij het ontwerp, het plan, de uitvoering en het leveren van de benodigdheden. Uiteraard trekt u aan de touwtjes, van het eerste idee tot aan de uitvoering.

Brainstormen

Bas-kantoormeubelen is er voor het ontwerpen van uw kantoorinrichting. Wij kunnen uw droomkantoor realiseren van A tot Z. Met A tot Z bedoelen wij het ontwerp, het plan, de uitvoering en het leveren van de benodigdheden. Uiteraard trekt u aan de touwtjes, van het eerste idee tot aan de uitvoering.

Advies op maat

Ook voor advies op maat bent u aan het juiste adres bij Bas-kantoormeubelen. Wij kunnen samen met u een plan opstellen voor uw kantoor. Tevens kunnen wij het plan uitvoeren of kantoormeubelen leveren voor uw plan, maar dat is uiteraard aan u. Bij Bas-kantoormeubelen is alles mogelijk!

Nog een kantoorwereld te winnen

Met mooie én goed doordachte kantoorontwerp valt er dan waarschijnlijk nog een wereld te winnen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling: Zitten collega’s die vaak met elkaar overleggen bijvoorbeeld naast elkaar? Dan bevordert dat de onderlinge interactie. Of wilt u juist dat uw medewerkers meer initiatief nemen? Dat de creativiteit bevorderd wordt? Dan is een open indeling met gemeenschappelijke ruimtes weer een slimme zet.

Kantoorinrichting: geen doel, maar een middel

U merkt het al: Mooie kantoorinrichting is voor BAS Kantoormeubelen geen doel op zich, maar het heeft een functie: Slimmer, creatiever of efficiënter werken. Bovendien fungeert kantoorinrichting ook als visitekaartje. Het is een afspiegeling van uw bedrijf en de manier waarop u wilt werken.

Denk na over uw kantoorinrichting

Wat is de uitstraling van uw huidige kantoor? We dagen u uit om over uw kantoorinrichting na te denken en waar nodig actie te ondernemen. Wilt u de kantoorinrichting zelf doen, samen oppakken of uitbesteden? BAS Kantoormeubelen kan voor u het nieuwe kantoor ontwerp maken, maar we realiseren met hetzelfde plezier het complete project. Vraag zonder verplichtingen informatie aan bij BAS Kantoormeubelen.

Bekijk onze projecten

Dit zeggen onze klanten

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

Peters Assurantien | Peters Assurantien

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door