Een kantine alleen gebruiken om in te lunchen is zonde, vinden wij. De kantine kan namelijk veel meer functies hebben. We denken graag creatief als het gaat om het inrichten ervan en we maakten al ontwerpen voor prachtige bedrijven die zoveel mogelijk uit de ruimte wilden halen. Laat je inspireren en neem gerust contact op over de mogelijkheden! Bij BAS Kantoormeubelen toveren we graag ook jouw kantine om tot een prachtige ruimte, waar medewerkers tot rust komen en kunnen socializen.

Meer dan alleen een lunchruimte

Stel je voor, je hebt pauze en loopt een kantine binnen met felle TL-verlichting en kale witte muren. Op een niet al te comfortabele stoel eet je je boterham. Een inspiratieloze omgeving én gebrek aan comfort zullen van invloed zijn op je motivatie, tevredenheid en efficiëntie. Bij de kantine-inrichting gaat het dus om meer dan een lunchruimte.

Dat de werkomgeving van invloed is op de kwaliteit van het werk en op de tevredenheid van werknemers verbaast je vast niet. In een open sfeer en met een goede onderlinge band zullen medewerkers zich prettiger voelen. Tussen de werkzaamheden door even lekker ontspannen in een fijne ruimte helpt weer op te laden voor het volgende dagdeel.

De inrichting van de kantine

Wanneer je kiest voor een mooi vormgegeven kantine is het natuurlijk zonde om die niet ook aan klanten te laten zien. Bij Quattri in IJsselstein gebruiken ze de kantine ook voor het ontvangen van klanten en voor een kort overleg tussen collega’s. Het is dan ook bij uitstek een ruimte om de identiteit van je bedrijf in terug te laten komen. En wanneer je dat doet is de kantine dus direct multifunctioneel.

Kantineinrichting in hotel Amsterdam

Wat ons betreft is er bij de inrichting van de kantine heel veel mogelijk. Een speelse kantine-inrichting met veel groen zal ervoor zorgen dat medewerkers, hoeveel ze ook van hun baan houden, in de pauze even aan iets anders kunnen denken en daarna opgeladen weer aan het werk kunnen. Maar misschien past de stijl van een typisch Amsterdams bruin café of de sfeer van een warme huiskamer wel bij jouw bedrijf en laat je daarmee direct je identiteit zien aan klanten die je ontvangt in de ruimte.

Wij denken met je mee

Natuurlijk hoef je niet altijd radicaal te veranderen. (Hoewel een goede metamorfose natuurlijk heerlijk is.) Het is soms al genoeg om kleur aan te brengen in een ruimte of de meubels te vervangen. En denk bijvoorbeeld eens aan een voetbal- of tafeltennistafel voor in een loze hoek. Wil je ook graag een kantine waarin medewerkers kunnen ontspannen en waarin je eventueel ook met trots klanten kunt ontvangen? Wij denken graag met je mee en kunnen samen met jou zorgen voor de perfectie kantine-inrichting die past bij jouw bedrijf. Je bent wel gewaarschuwd, want het kan zijn dat de beste ideeën voortaan niet meer op de werkvloer ontstaan, maar in de kantine.

Zo ziet een fijne kantine eruit

Ben je benieuwd hoe zo’n creatieve vormgeving van de kantine eruit kan zien? Bekijk hieronder drie ontwerpen voor bedrijfskantines.

Den Ouden Groep – Schijndel

Geldservice Nederland – Weesp

Krasnapolsky – Amsterdam

Neem contact met ons op

Is jouw kantine-inrichting wel toe aan een frisse, nieuwe look? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan je graag te woord!

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

Van Lienden & Kooistra | Accountants

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door