Kantine inrichting niet het ondergeschoven kindje

Het komt nog steeds voor dat de kantine inrichting het ondergeschoven kindje is. De ruimte is dan een lokaal waar de lunch genuttigd wordt, maar meer ook niet. Een aantrekkelijke ruimte waar de werkdruk even vergeten wordt of de creativiteit de vrije loop krijgt, klinkt toch veel beter? Steeds meer werkgevers kiezen ervoor hun kantine inrichting aan te pakken. Een saaie koffieruimte wordt bijvoorbeeld omgevormd tot een typisch Amsterdams bruin café, waar werknemers graag vertoeven.

Bedrijfskantine met creatief succes

Natuurlijk hoeft het niet altijd zo radicaal te zijn. Breng kleur aan in de ruimte, schaf nieuwe meubels aan of laat een voetbal- of tafeltennistafel de loze ruimte vullen. Uiteraard willen we graag meedenken. Houdt u wel rekening met de gevolgen? Straks ontstaan de meest creatieve ideeën niet meer op de werkvloer, maar in de kantine. En dat allemaal dankzij nieuwe kantine inrichting.

Hieronder zien we de verschillen van kantine aanpassingen door het kopen van basis of design kantinemeubilair. Vergeet ook niet aan maatwerk te denken. Wij maken dan een ontwerp voor de kantineruimte en dan zijn de mogelijkheden natuurlijk nog uitgebreider. Bijvoorbeeld moderne treinstoelen of ronde elementen. Bij maatwerk kunt u het beste direct contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via 085 07 00 011!

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

Van Lienden & Kooistra | Accountants

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door