De kantine inrichting krijgt niet altijd evenveel aandacht. Vaak is het zelfs het ondergeschoven kindje als het aankomt het inrichten van het kantoor. In de ruimte wordt alleen de lunch genuttigd, maar meer ook niet. Dit is zonde want de kantine heeft wel degelijk meer functies dan alleen het nuttigen van de lunch. Bij Bas Kantoormeubelen zorgen we ervoor dat jouw kantineruimte wordt omgetoverd tot een prachtige ruimte waar de medewerkers tot rust komen en kunnen socializen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Meer dan alleen een lunchruimte

De kantine is meer dan alleen een lunchruimte. Het is een plek waar medewerkers na een intensieve ochtend even tot rust komen en zich weer opladen voor het volgende dagdeel. Een prettige kantine inrichting is dan wel zo fijn. Stel je voor, je hebt pauze en je loopt een ruimte binnen met felle Tl-verlichting en kale witte muren. Vervolgens ga je op een hard houten krukje zitten, omdat er maar een klein aantal comfortabele stoelen aanwezig zijn. Dit is geen prettige ervaring en kan invloed hebben op het moreel van de medewerker. Een goed ingerichte kantine zorgt uiteindelijk voor productievere medewerkers.

Kantineinrichting in hotel Amsterdam

Een kantine inrichting die rust geeft

Om medewerkers zo efficiënt mogelijk te houden moeten ze ook rust kunnen ervaren in de pauze. Hoe veel je ook van je baan houdt, er zijn dagen dat je in de pauze even ergens anders aan wilt denken. Een speelse kantine inrichting met veel groen aanwezig kan hiervoor zorgen. Of misschien past een typisch Amsterdams bruin café beter bij jouw bedrijf? 

Wij denken met je mee

Natuurlijk hoeft het niet altijd zo radicaal te zijn. Breng kleur aan in de ruimte, schaf nieuwe meubels aan of laat een voetbal- of tafeltennistafel de loze ruimte vullen. Wij denken graag met je mee en zorgen samen voor de perfecte kantine inrichting die past bij jouw bedrijf. Maar pas wel op, straks ontstaan de meest creatieve ideeën niet meer op de werkvloer, maar in de kantine. En dat allemaal dankzij nieuwe kantine inrichting.

Neem contact met ons op

Is jouw kantine inrichting wel toe aan een frisse nieuwe look? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan je graag te woord

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

Van Lienden & Kooistra | Accountants

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door