Ontwerp Advies

Ook voor advies op maat voor uw kantoor ontwerp bent u aan het juiste adres bij BAS kantoormeubelen. Wij kunnen samen met u een plan opstellen voor uw kantoor. Tevens kunnen wij het plan uitvoeren of kantoormeubelen leveren voor uw plan, maar dat is uiteraard aan u.

Advies aanvragen

Waarom advies op maat?

De uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk voor zowel uw klanten als uw medewerkers. Een kantoor hoort productief, rustgevend en inspirerend te zijn voor uw medewerkers, maar moet tegelijkertijd de professionaliteit van uw bedrijf uitstralen naar de klant. Bas-Kantoormeubelen heeft een brede ervaring opgebouwd en beschikt over veel kennis. Daardoor zijn wij goed in staat om u op de juiste manier te adviseren.

Wat kan BAS voor u betekenen?

Wilt u de kantoorinrichting zelf doen, samen oppakken of uitbesteden? Wij kunnen u bij elke fase van het proces helpen. Vanaf het moment dat uw wensen, behoeften, budget en deadline bekend zijn, denken wij graag met u mee en komen we tot een goed en passend ontwerp die past binnen uw budget. Bij Bas-Kantoormeubelen weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de touwtjes in handen.

Bekijk onze projecten voor inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak en wij vertellen u over alle mogelijkheden!

Impressie

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten

Bij Agro de Arend in kesteren en Fruit Support Europe hebben wij een uitbreiding gedaan op het bestaande kantoor meubilair. Agro de Arend heeft een aantal jaren geleden Huislijn bureaus en Giroflex bureaustoelen aangekocht en door het samengaan met Fruit Support Europe was er een uitbreiding nodig voor het aantal kantoorwerkplekken. De vorige levering was goed bevallen ook over de kwaliteit van de Giroflex bureaustoelen waren ze tevreden, dat ze besloten hebben door te borduren op de bestaande kantoormeubelen. Ook het Huislijn kantoormeubilair voldeed aan de verwachtingen en was ook nog in dezelfde uitvoering leverbaar. Dit laatste is iets waar we onze leveranciers op selecteren dat producten lang in productie/leverbaar blijven, zodat er ook voor de lange termijn eenheid blijft in kantoormeubelen en bureaustoelen.

Agro de Arend | Fruit Support Europe

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door