Het inrichten van een kantoor klinkt gemakkelijk. Er komen vast allerlei ideeën en beelden in u op wanneer u eraan denkt. Maar wanneer het tijd is om de knoop door te hakken en te beslissen wat het beste werkt, wordt het al snel lastig. Heeft u overal aan gedacht? Advies over uw kantoorinrichting is vaak meer dan welkom. Bij BAS kantoormeubelen helpen wij u graag met het inrichten van uw kantoor. Neem gerust contact met ons op!

Advies aanvragen

Advies voor het ontwerp van uw kantoorinrichting

Het ontwerp is vaak een lastig deel van het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting. Er komen al snel vragen om de hoek kijken zoals:

  • Hoe gaat het er uitzien? 
  • Wat mag wel en wat mag niet?
  • Houden we genoeg rekening met onze medewerkers?
  • Hebben we nog iets over het hoofd gezien?
  • Is er genoeg groen aanwezig?
  • Kunnen we meer gebruik maken van natuurlijk licht?
  • Wordt er rekening gehouden met de 1.5 meter samenleving?

Wij kunnen samen met u een plan opstellen waar ons advies voor uw kantoorinrichting in komt te staan. Hierbij houden we uiteraard sterk rekening met uw wensen. Het plan wordt dus echt samen opgesteld.  Bekijk onze projectenpagina om te zien waar wij toe in staat zijn!

Casper advies

Uitvoeren van het advies voor uw kantoorinrichting

Het kan goed zijn dat u enkel advies nodig heeft en zelf prima in staat bent om het advies uit te voeren. Dit is echter niet altijd het geval. Wanneer u ook op zoek bent naar een partij die het advies uitvoert dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij BAS kantoormeubelen zorgen we ervoor dat het advies perfect wordt uitgevoerd. Zo heeft u aan het eind van de rit de kantoorinrichting waar u altijd van heeft gedroomd. 

Een kantoorinrichting hoort productief, rustgevend en inspirerend te zijn voor uw medewerkers, maar moet tegelijkertijd de professionaliteit van uw bedrijf uitstralen naar de klant. Wij hebben een brede ervaring opgebouwd en beschikken over veel kennis. Hierdoor zijn wij goed in staat om u op de juiste manier te adviseren en te helpen met de uitvoering van dit advies.

Advies aanvragen op maat

Heeft u advies nodig over het inrichten van uw kantoor? Neem gerust contact met ons op. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Bij Bas-Kantoormeubelen weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de touwtjes in handen.

Impressie

Neem contact op

Dit zeggen onze klanten

Bij Agro de Arend in kesteren en Fruit Support Europe hebben wij een uitbreiding gedaan op het bestaande kantoor meubilair. Agro de Arend heeft een aantal jaren geleden Huislijn bureaus en Giroflex bureaustoelen aangekocht en door het samengaan met Fruit Support Europe was er een uitbreiding nodig voor het aantal kantoorwerkplekken. De vorige levering was goed bevallen ook over de kwaliteit van de Giroflex bureaustoelen waren ze tevreden, dat ze besloten hebben door te borduren op de bestaande kantoormeubelen. Ook het Huislijn kantoormeubilair voldeed aan de verwachtingen en was ook nog in dezelfde uitvoering leverbaar. Dit laatste is iets waar we onze leveranciers op selecteren dat producten lang in productie/leverbaar blijven, zodat er ook voor de lange termijn eenheid blijft in kantoormeubelen en bureaustoelen.

Agro de Arend | Fruit Support Europe

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door