Goede Bureau’s en Bureaustoelen kopen

Het goed inrichten van een kantoor heeft alles te maken het doel. Enkele dag zitten achter een bureau op een vaste plek, met of zonder wisselende activiteiten, elke dag een ander bureau, dus werken met flexplekken? Of allen maar een controle station?

Welk soort bureau’s

Standaard bureau’s hebben een vaste hoogte en hebben een blad dat u zeker herkend als normaal of degelijk. Voorheen zijn dit soort bureau’s in grote aantallen geleverd, omdat de prijs niet hoog is. Natuurlijk zijn deze bureau’sgoed voor werkplekken die niet de hele dag bezet wordt door één persoon. We bedoelen hiermee dat iemand de hele dag achter dit bureau zittend werk doet.

Dus een beter bureau

Veel zitten achter een standaard bureau is zeker niet optimaal voor het lichaam. De bureau hoogte heeft namelijk veel te maken met de houding die iemand aanneemt om het werk te doen. Natuurlijk zijn er bureau’s beschikbaar die beter in te stellen zijn voor de persoon die erg achter zal zitten. Zo’n verstelbaar bureau is samen met een goede bureaustoel de start voor een goede kantoorinrichting. Het kopen van dit type bureau’s en bureaustoelen is een investering in de werkplek van de mensen die daar mee werken Het kan nog beter!

Bureau’s en bureaustoelen voor een zit sta werkplek

Zit sta werkplekken worden veelal geïnstalleerd bij mensen die al lang achter standaard bureau’s hebben gezetten en klachten ervaren bij veel zitten op zo’n werkplek. Onderzoek wijst uit dat veel zitten het nieuwe roken is. Daarom is de zit sta werkplek de oplossing voor veel mensen die klachten willen voorkomen en zelfs genezen.

Een zit sta werkplek bestaat meestal uit drie onderdelen die zorgen voor veelzijdige houding tijdens het werken. Een verstelbaar bureau, welke zo hoog kan komen dat er ook staand aan gewerkt kan worden. Een ergonomische bureaustoeldie zorgt voor een goede houding tijdens de periodes dat er wel gezeten wordt. En een wiebelkruk of ergonomische kruk die bij het staand werken toch nog een zit mogelijkheid geeft.

Een zit sta werkplek is de beste investering in een ergonomische werkplek, waarbij verwacht mag worden dat klachten verminderen of verdwijnen, productiviteit stijgt en een minder vermoeiende dag.

Goede Bureau’s en Bureaustoelen kopen

Is het doel duidelijk voordat er bureau’s en bureaustoelen gekocht worden? Neem voor het kopen gewoon contact op met de specialist in het inrichten van kantoren die vooruitstreven. Bas kantoormeubelen heeft ervaring met kantoorinrichting met een ergonomisch keurmerk, welke mensen helpt beter te werken en lekkerder te leven. Koop bureau’s, krukken en bureaustoelen met goed advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Tags: