Ergonomische bureaustoel voor lange mensen

Lange mensen hebben een andere lichaamsbouw, waardoor een normale bureaustoel niet altijd goed voelt of werkt. Denk hierbij aan de stoelen die in vliegtuigen zitten. De ruimte in zo’n stoel is nogal beperkt. Dikke en lange mensen ondervinden hier veelal de meeste last van. Is het niet in de breedte dan wel in de diepte en hoogte van de stoel. Als u zich hier iets bij voor kan stellen, dan is het ook redelijk makkelijk voor te stellen dat er speciale bureaustoelen zijn voor lange mensen.

De Giroflex 64 speciaal voor lange mensen maakt het verschil met een standaard bureaustoel door een groter bereik in hoogte, zitdiepte verstelling en de hoogte verstelling van de rug. Wij kunnen deze wijzigingen doorvoeren op de Giroflex 64-7778 zodat deze geschikt wordt gemaakt voor lange mensen.

Ergonomische bureaustoel van de week: de bureaustoel voor lange mensen, de Giroflex 64-7778. Deze bureaustoel heeft een aantal aanpassingen ondergaan om voor lange mensen comfortabel te zijn.

  • zitbereik van 43 -59 of 49-65cm
  • Verzwaarde tegendruk rugleuning instelbaar
  • Extra zitdiepte verstelling +5cm
  • Wielen 65mm

Over kwaliteit geen twijfel, deze stoel is gebaseerd op het succesnummer onder de ergonomische bureaustoelen, de Giroflex 64. Van dit type zijn er al meer dan een miljoen in de Wereld verkocht en is bij ons de meest verkochte bureaustoel op dit moment. Voor lange mensen zijn deze bureaustoelen ideaal en dat kunnen wij u beloven. Wij hebben zelf de stoel voor onze lange mensen (1.90 en langer) om ze goed te ondersteunen en comfortabel te laten werken.

Bureaustoel voor lange mensen

Niet alleen de stoel is belangrijk. Een bureau met de juiste bureauhoogte is net zo belangrijk. Zelf hebben wij ook lange mensen in dienst die het probleem regelmatig tegen komen. Het tafeltje in de trein, een restaurant of café met mooie tafelpoten (in het midden) of een dwarsbalk, maar ook achterin een auto of in het pretpark. De knieschijven van lange mensen krijgen dus best vaak een optater of pijnscheut, niet fijn.

Een in hoogte verstelbaar bureau kan dan een must zijn om comfortabel te werken. Wij kunnen hierin goed adviseren. Denk ook eens aan de zitworkshop, speciaal ontwikkeld om het werkplezier, klachten en productiviteit te verhogen. Lees hier meer over de zitworshop of het andere artikel over dat zittend werken dodelijker dan roken is.

Alles langer dus ergonomisch anders!

Mensen met een lang lijf hebben vaak andere ongemakken dan mensen die minder lang zijn. Alles is iets groter, langer en zwaarder, waarmee rekening gehouden moet worden bij het kopen van een bureaustoel. Ideaal is de voorgevormde rugleuning die de rug goed kan ondersteunen en daarbij is de verzwaarde tegendruk in de rugleuning fijn bij een wat zwaarder en langer boven lijf. De armleuningen zijn instelbaar in hoogte breedte en diepte. Hierdoor kunnen lange armen ergonomisch gepositioneerd worden bij bureau werkzaamheden. De extra diepte in het zitvlak is logischerwijs goed voor de ondersteuning van de bovenbenen die veelal aan de lange benen van het lange lichaam zitten.

Probeer de ergonomische bureaustoel eerst

Ergonomische bureaustoelen zijn niet te vergelijken met goedkope bureaustoelen die ook in de webshop te verkrijgen zijn. U wilt dus een overwogen keuze voor een bureaustoel maken. Wij willen een passende bureaustoel leveren. Daarom geven wij bij twee of meer te bestellen stoelen verschillende bureaustoelen om proef te zitten bij u op kantoor. Een week later hebben we contact over welke bureaustoel voor u beste past en meest comfortabel is.

De levermogelijkheden

Deze stoelen zijn in veel kleuren leverbaar, de standaard stoffering is zwart, voor de meeste kleuren geld geen meerprijs
Heeft u een kleur gezien of wilt u weten welke kleuren er beschikbaar zijn, wij willen u hier graag bij helpen.

Meer advies nodig?

Wilt u meer weten over zitten of heeft u klachten aan net ruf en/of schouders wij kunnen u adviseren om klachten vrij te werken
Onze zit workshops is voor veel deelnemers een eye opener, kijk is op onze Zitten is ongezond pagina.

De stoel is standaard al zeer compleet maar is naar wens te uit te voeren met verschillende optie zoals :

  • Gepolijst voetenkruis
  • Kleding hanger
  • Verchroomde beugels voor de armleggers

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door