Ergonomische bureaustoelen

Het kopen van de beste ergonomische bureaustoel doe je niet op basis van prijs. Het gaat tenslotte om uw gezondheid. Door te vergelijken, uit te proberen en te ervaren ontdekt u wat de beste keuze voor u is. Een ergonomische bureaustoel kan de komende 5 tot 10 jaar worden gebruikt als er wordt gekozen voor kwaliteit. We hebben een klant drie bureaustoelen laten testen, hier leest u het verslag van deze bureaustoelen test. Een ergonomisch verantwoorde bureaustoel is slechts het begin als het aankomt op het creëren van een ergonomische werkplek.

Ergonomische bureaustoelen bestellen

Ergonomische bureaustoelen:

Giroflex 68

Ergonomische design bureaustoel

5 JAAR GARANTIE! De Giroflex 68 ergonomische bureaustoel designed by Paolo Fancelli is de synthese van innovatief design, perfecte functionaliteit en een consequent aanpassingsvermogen.

 • Actief zitten door puntsynchroon Organicmove-mechanisme
 • Tweezone-zitprofiel
 • Individuele instelling van zitdiepte en rugleuninghoogte
 • Grote openingshoek
 • Ergonomisch gevormde gestoffeerde zitschaal
 • Rugleuning verstelbaar in 6 standen
Bekijk in webshop

Giroflex 64

Meer dan 1.3 miljoen keer verkocht!

Wereldwijd is de Giroflex 64 meer dan 1,3 miljoen keer verkocht. Dit succes is geen toeval, want de klassieke stoel verenigt ergonomie en design op het hoogste niveau. Deze ergonomische bureaustoel is designed by Walser Design.

 • Wetenschappelijk geteste ergonomie
 • Diversiteit van individuele instellingen
 • Actief zitten door puntsynchroon Organicmove-mechanisme
 • Tweezone-zitprofiel
 • Ergonomisch zit- en rugprofiel
 • Exacte instelmogelijkheden
Bekijk in webshop

Be Proud 100

Voor een veelzijdige, ergonomische bureaustoel kiest u voor de Be Proud 100. Deze stoel is duurzaam en geschikt voor langdurig, veelvuldig gebruik.

Standaard uitgerust met :

 • Zithoogte verstelling
 • lendensteun verstelling
 • Gewichtsinstelling
 • Synchroon zithoeksysteem
 • Zitdiepte verstelling
 • Armleggers 4-D
 • Rug Netwave
 • Zitting gestoffeerd
 • NEN-EN 1335
 • Stofgroep II YS009 zwart
Bekijk in webshop

Maak de juiste keuze

Luistert u wel goed naar uw lichaam? Er zijn enorme verschillen tussen bureaustoelen met een ergonomische vorm en goedkope bureaustoelen waarbij er geen rekening gehouden is met zitcomfort en het lichaam. Zelfs tussen ergonomische bureaustoelen is het verschil groot. Er zijn al bureaustoelen te koop vanaf 250,- die ergonomisch genoemd worden. Natuurlijk is een stoel van 500,- of meer beter gemaakt en van hogere kwaliteit. Waar kiest u voor als u dagelijks op een stoel moet zitten?

Comfortabel en ergonomische bureaustoel

Naast kwaliteit is zitcomfort ook erg belangrijk. Omdat we als mensen verschillend zijn is zitcomfort voor iedereen een andere beleving en is het noodzakelijk dit te kunnen testen. Als u bij BAS Kantoormeubelen de keuze hebt gemaakt voor een ergonomische bureaustoel, dan plaatsen wij deze op locatie. Dit is inclusief een zit instructie zodat u ook daadwerkelijk de juiste ergonomische bureaustoel kiest. U kunt ook direct kiezen voor onze zitworkshop. Een goede zithouding tijdens uw werk is van groot belang. Heeft u geen goede houding? Dan is de kans op nek, schouder of rugklachten groot. Een verkeerde houding is immers belastend voor de spieren, omdat je deze spieren continu aanspant om die houding aan te kunnen houden. Een goede, ergonomische bureaustoel draagt bij aan een gezonde werkhouding. Dit voorkomt klachten bij werknemers. Een goede ergonomische bureaustoel kan de productiviteit tot wel 36% verhogen.

Zit-instructie door een fysiotherapeut

BAS heeft een samenwerking met een fysiotherapeut van PMI rembrandt. Wanneer er echt klachten zijn adviseert fysiotherapeut Ivo Daanen u, zodat u de juiste stoel kiest en ook daadwerkelijk van uw klachten afkomt.

Ergonomische bureaustoel van Giroflex

Bij Bas hebben we kwalitatief hoogwaardige ergonomische bureaustoelen van het merk Giroflex. Een ergonomische bureaustoel van Giroflex gaat jaren mee en zorgt ervoor dat u comfortabel zit en de kans op lichamelijke klachten door verkeerd zitten minimaliseert. Giroflex bureaustoelen types (meerdere kleuren) zijn online te kopen.

Wat zegt de fysiotherapeut?

In het leven brengen veel mensen een groot deel van hun dag zittend door. Als u meerdere uren van de dag op een stoel zit, kan dat al snel zijn tol gaan eisen. Veel mensen ervaren dan ook rug-, nek- en schouderklachten. Veel van dit soort klachten kunnen aangepakt worden door allereerst te focussen op een mogelijke oorzaak van het probleem. De stoel. Indien er voor uw lichaam een ergonomische stoel is gekozen is het belangrijk om de nieuwe omstandigheden optimaal te benutten. Het ‘verantwoord’ zitten op een stoel speelt hierin een grote rol. Zitten is heel belangrijk en wij willen dat u zo comfortabel mogelijk kunt werken en daarom geven wij zitworkshops.

Zitworkshops Augustus

In de maand augustus heeft Bas Kantoormeubelen zitworkshops gegeven voor Kebo International en TSB Industrial Cleaning. Uit onderzoek blijkt dat zitten slecht is voor de gezondheid. Dit heeft vooral te maken met het ontbreken van beweging tijdens het zitten. Dit, terwijl mensen steeds meer hun werk zittend uitvoeren. Bovendien neemt het aantal uren dat mensen zittend doorbrengen, al maar toe. Onderstaand ziet u afbeeldingen van de gegevens zitworkshops.

zitworkshop zitworkshop

Een ergonomische bureaustoel op kantoor

Meer weten over de mogelijkheden van een ergonomische bureaustoel? Wij helpen je graag verder, neem contact met ons op.

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door