Het is een gevoel dat we allemaal wel kennen. De fysieke behoefte aan beweging. Wanneer u 8 uur per dag op een kantoor werkt beweegt u gewoon te weinig. U zit vaak de hele dag in dezelfde houding en loopt af en toe om naar de toilet te gaan of gaat koffie halen. Wanneer ook een zit-sta bureau niet voldoende is om hiermee te compenseren, is de deskbike de ideale uitkomst.

Offerte aanvragen

Beweeg meer met de deskbike

Een deskbike wordt ook wel een bureaufiets genoemd en heeft een groot voordeel. U bent in beweging. Dit is iets wat we tegenwoordig niet veel zien en zeker niet in het leven van een kantoormedewerker. U rijdt in de auto naar het werk. Op het werk zit u de hele dag. Wanneer het werk erop zit gaat u met de auto weer naar huis en thuis ploft u op de bank. De deskbike zorgt voor de stimulatie van de doorbloeding in uw lichaam. Dit wil zeggen dat zowel zuurstof als bloed het brein eerder bereikt tijdens het fietsen. U stimuleert uw lichaam en geest om scherp te blijven.

Daarnaast verminder de deskbike ook nog eens de kans op nek,schouder en/of rugklachten. Tot slot verkleint het gebruik van een deskbike de kans op mentale klachten. Wie immers fysiek in orde is gaat zich automatisch ook mentaal beter voelen.

In combinatie met een zit-sta bureau

Een deskbike en een zit sta bureau, een ideale combinatie. U kunt hiermee namelijk afwisselen tussen zitten en staan. Uw deskbike en zit-sta bureau stelt u als volgt in:

  • Stel je zit-sta bureau in op sta hoogte (blad tot aan de navel)
  • Schuif de Deskbike onder je bureau
  • Kies de ideale hoogte van de deskbike
  • Kies hoe zwaar u wilt trappen
  • En last but not least; fietsen!

Deskbike kopen

Wilt u verandering brengen in die eindeloze uren die u inactief doorbrengt? Dat snappen we. De deskbike is hiervoor ideaal. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Referenties

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

| Peters Assurantien

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

| Van Lienden & Kooistra Accountants

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door