Een nieuwe norm voor zitten

Gezond zitgedrag wordt gekenmerkt door rechtop zitten en daarbij voldoende beweging toelaten tijdens het zitten. De huidige zitnorm waarvan iedereen het plaatje wel kent, zou ertoe moeten leiden, dat iedereen netjes rechtop zit tijdens zijn zittende werktaken. Kijk om u heen en merk op, dat vrijwel niemand rechtop blijft zitten gedurende de dag.

Het is tijd voor een nieuwe zitnorm. De norm die ervoor zorgt, dat u moeiteloos, zonder veel aandacht en inspanning, automatisch rechtop zit. Daarbij wordt de natuurlijke bewegingsdrang die ieder persoon heeft, toegelaten. Deze nieuwe norm voor zitten is beschreven in de Zitcriteria.

Om uw individuele zitcriteria te leren kennen, organiseren wij workshops. Hier ontdekt u uw eigen zitcriteria, waarmee voor u rechtop zitten gemakkelijk is vol te houden, waarmee u precies weet hoe u uw stoel het beste instelt of welke stoel het best bij u past. Daarbij gelden uw zitcriteria tevens als richtlijnen voor de afstelling van uw werkplek.

Neem contact op met BAS voor meer informatie over de ergonomische bureaustoel of meldt u aan voor deze workshop. Goed voor mensen met fysieke klachten bij zittend werken, maar ook ter preventie van dergelijke klachten.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door