Corona schermen voor op de 1.5-meter werkplek

Door het Corona virus en de gedeeltelijke lockdown hebben bedrijven het zwaar op dit moment. Iedereen probeert maatregelen te nemen om de veiligheid van hunzelf en de mensen om zich heen te garanderen. Een goede manier om de veiligheid binnen de kantooromgeving te verhogen is het plaatsen van de zogeheten corona schermen. Bij Bas Kantoormeubelen produceren we deze producten en helpen we je graag bij het plaatsen ervan.

Ik wil mijn kantoor corona-proof maken

Voorkom besmetting met corona schermen

Het coronavirus leeft in het speeksel van besmette personen. Als zij niezen, hoesten en praten, ontsnapt het speeksel uit de mond en kun jij er mee in aanraking komen. Op die manier raken andere mensen besmet. Met corona schermen, zorg je ervoor dat het virus jou niet bereikt. Daarmee kan de besmetting worden vertraagd en zelfs voorkomen.

De corona schermen zijn van plexiglas zodat je er doorheen kunt kijken. Plexiglas is een sterk en licht materiaal, zodat het veilig in gebruik is en bovendien makkelijk te plaatsen. Je ziet dit soort plexiglas coronaschermen al bij supermarkten en andere noodzakelijke winkels bij de kassa. Dat is echter niet de enige mogelijke toepassing. Ook op kantoor zijn de Corona schermen te installeren. Bijvoorbeeld tussen bureaus en bij de receptie of zelfs in horecagelegenheden zoals restaurants!

Corona maatregelen op kantoor

Zolang het coronavirus aanhoudt, blijft het verstandig om 1.5 afstand te bewaren. Bij veel pandemieën kwam er namelijk een zogeheten tweede golf. Anderhalve meter afstand bewaren blijkt echter best moeilijk, zeker in een werkomgeving waar je elkaar veel spreekt. Wellicht heb je al in de supermarkt gestaan, terwijl andere mensen veel te dichtbij kwamen. Naast de corona schermen hebben we daarom nog meer oplossingen bedacht.

Gebruik belijning op de vloer

Met simpele belijning op de vloer, weet je wanneer je binnen anderhalve meter van iemands werkplek komt. Op die manier is het makkelijker om 1,5 meter afstand van collega’s te houden. Dit is vooral voor mensen die niet thuis kunnen werken, erg handig. Zo ontstaan er kleine, persoonlijke ‘zones’ waar je altijd genoeg afstand bewaard.

Zowel de schermen als het 1,5 meter afstand concept is helemaal mogelijk in maatwerk. De panelen zoals in de tekening, produceren we zelf en zijn daardoor in zeer scherpe prijzen verkrijgbaar. Daarin zijn alle maten mogelijk. Bovendien komen wij alles bij u op locatie monteren/installeren, als dat gewenst is.

Je apparaten ontsmetten op kantoor

Om extra hygiëne te waarborgen, bieden we nog een andere mooi oplossing voor op kantoor. Dat is Vik. Vik is een machine die met uv-c technologie alles met een hard oppervlak kan ontsmetten. Met uv-c doodt Vik in minder dan 20 seconden 99,999% van alle bacteriën, schimmels en virussen die op het oppervlak zitten. Wij vertellen je hier graag meer over.

Laat ons je helpen

Coronaschermen verhogen de veiligheid van jou, je collega’s en je klanten. Wij kunnen maatwerk en kant en klare oplossingen bieden. Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door