Giroflex bureaustoelen

Over Giroflex

De firma Stoll Giroflex AG is een moderne, innovatieve onderneming die kan worden beschouwd als een van de grote pioniers in de ontwikkeling en productie van ergonomisch ontworpen, kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair.

Al meer dan 100 jaar steekt Giroflex AG al hun energie in de ontwikkeling van perfecte bureaustoelen. Dankzij veelzijdige pionierswerk in deze periode heeft dit Zwitsers succesmerk wereldwijd definitief een plaats op de kaart gevonden.

Producten Giroflex

Giroflex levert zitmeubels die in een perfecte synthese van hoogwaardig handwerken en uiterst moderne productietechniek worden vervaardigd.

Ergonomie is een keyfactor bij de ontwikkeling en productie van Giroflex bureaustoelen. Daarbij vraagt de verandering van arbeidsmiddelen en -organisatie een permanente toetsing van de toegepaste ergonomische uitgangspunten op het gebied van zittend werken.

Giroflex bekijkt zijn concepten voor gezond zitten daarom regelmatig kritisch en integreert nieuwe inzichten in zijn modellen. Daardoor en door de al jarenlange samenwerking met bedrijfsartsen en arbeidsfysiologen ontstaan doordachte ergonomische bureaustoelen, die zijn afgestemd op de werkplek zoals we die tegenwoordig eisen.

Giroflex 64 bureaustoel

Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte bureaustoel garandeert perfect zitcomfort. Bij deze bureaustoel voelt u direct de juiste zithouding. Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de Giroflex 64 ergonomische bureaustoel optimale ondersteuning in elke zitpositie.

Profiteer van deze bureaustoel >

De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten. Dus voor elk lichaam is er altijd een geschikte stoel beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis proefplaatsing, ergonomisch advies of onze zitworkshop om het betere zitten te ervaren.

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons: 085 07 00 011
Mail ons: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl

of vul onderstaande formulier in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.