Een prachtige design stoel geeft een luxe uitstraling aan uw kantoor of vergaderruimte.

Offerte aanvragen

Naast de ergonomische bureaustoel hebben wij ook een collectie design bureaustoelen. Een designstoel heeft meestal een mindere zitkwaliteit als het gaat om een actieve houding, vaak is de ondersteuning van het lichaam onvoldoende. Bij een werkplek waar veel overleg wordt gevoerd en waar de persoon niet vele uren achter elkaar zit dan is dit een prima stoel voor deze werkplek.

Bovenstaand is de verstandige versie, maar soms gaat uitstraling boven alle andere “verstandige” keuzes en zijn de design bureaustoelen de enige optie om de werkplek aan te kleden.

Wij zullen in een traject altijd de keuzes van de klant analyseren en van een goed advies voorzien, maar uiteindelijk is het de klant die kiest.

Neem ook een kijkje bij:
Kantoor laten ontwerpen

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

| Van Lienden & Kooistra Accountants

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door