Goedkope bureaustoelen in de basis

Bas Kantoormeubelen heeft een groot assortiment goedkope bureaustoelen voor u om uit te kiezen. Daarbij bijvoorbeeld ook bijpassende huislijn kantoormeubelen. Lees waarom goedkoop aansluit bij uw situatie en werkplek. Onderaan vindt u de link naar de webshop.

Offerte aanvragen

Basis bureaustoelen:

Bureaustoel 1810

Complete stoel voor regelmatig gebruik

De bureaustoel 1810 is een stoel voor thuisgebruik en studenten die gemaakt is volgens de Europese richtlijn EN-1335. Hierdoor is de bureaustoel 1810 een complete stoel voor regelmatig gebruik. Extra aantrekkelijk door zijn standaard aluminium voetenkruis en de mooie prijs van € 249,00!

Bekijk in webshop

Bureaustoel 1414 NRPZ

Voldoet aan alle arbo eisen

De best betaalbare NPR-1813 gekeurde bureaustoel. Voldoet aan alle gestelde arbo eisen. Geen arbo discussies meer over de bureaustoel, deze worden hiermee volledig ingevuld. De 1414NPRZ is een zeer complete bureaustoel voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Bekijk in webshop

Beta be fine bureaustoel

Voor ieder budget

De Beta Be fine is een mooie instap naar een ergonomische bureaustoel. Dit is een bureaustoel die past in ieder budget een prima bureaustoel voor een basis kantoorwerkplek. Incl. 4D armleggers. In het zwart uit voorraad leverbaar.

Bekijk in webshop

Starten met goedkope kantoormeubelen

Goedkoop starten kan een verstandig keuze zijn. Dan kan met de budget instapmodellen van de verschillende merken. Deze bureaustoelen en kantoormeubelen zijn uitermate geschikt voor de minder intensieve werkplek. Dit zijn werkplekken waar niet continu 4 – 8 uur per dag wordt gewerkt.

Wat betekent het werken met budget bureaustoelen?

Het werken met goedkopere versies van bureaustoelen heeft te maken met de zitkwaliteit en de levensduur. Deze goedkope bureaustoelen hoeven niet slecht te zijn voor u, toch pleiten wij vaak voor het gebruik van ergonomische bureaustoelen. Uw lichaam is uiteindelijk meer waard dan deze investering. Natuurlijk snappen wij ook dat u met bepaald budget zit, daarom willen wij u nu al helpen beter te zitten op welke stoel dan ook. Download de gratis folder met de zit instructies om altijd goed te zitten en wie weet is de budget keuze toch een passende oplossing voor u.

Het is per situatie goed om te overwegen waarom er voor budget gekozen wordt. Goedkopere stoelen worden vaak ingezet op flexwerkplekken, in productie ruimtes en thuiswerkplekken en studentenkamers.

bureaustoel bureaustoel bureaustoel

bureaustoel bureaustoel bureaustoel

Goedkope bureaustoelen kopen via de Webshop

Als u geen advies over uw eigen zit gedrag nodig heeft en u eigenlijk al weet wat voor een bureaustoel u zoekt, dan raden wij u aan om in de BAS kantoormeubelen webshop te kijken ons assortiment goedkope bureaustoelen en bijhorende huislijn kantoormeubelen.

Wij adviseren u in het maken van de juiste keuze, zodat u de stoel krijgt die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons: 085 07 00 011
Mail ons: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door