Een gezonde houding door een ergonomische bureaustoel. Het leveren van een bureaustoel is niet ingewikkeld. Bas Kantoormeubelen beschikt in verschillende prijsklassen over een ruime collectie goede bureaustoelen. Maar daarmee is niet alles gezegd: de persoon die er dagelijks opzit, is veel belangrijker. Een ‘gezonde zit’ tijdens het werken is essentieel.

Nek- en rugklachten te lijf

Gezondheidsklachten liggen op de loer. Lang zitten brengt gezondheids- en arbeidsrisico’s met zich mee zoals overgewicht, rug- en nekklachten. ‘Zitten is het nieuwe roken’, wordt steeds vaker in de media beweerd. Die stelling onderschrijven we. Ook werkgevers ondervinden er last van. Een werknemer die zich goed voelt op zijn/haar werkplek is productiever, vermindert het ziekteverzuim en straalt plezier uit. Dat straalt vervolgens weer af op het succes van een bedrijf.

Als u een nieuwe bureaustoel gaat kopen, mag deskundig advies eigenlijk niet ontbreken. Wij houden persoonlijke wensen en eisen van klanten in het vizier, ongeacht of u één of tientallen bureaustoelen aanschaft. Elk individu mag rekenen op onze ‘bureaustoelservice’.

Onze bureaustoelservice

  • Heeft u klachten, dan is het mogelijk een zitworkshop te volgen waarin u uw eigen zitcriteria leert ontde kken.
  • Koopt u één of meerdere bureaustoelen, dan voert Bas Kantoormeubelen een proefplaatsing uit bij u op locatie.
  • Indien gewenst stellen we de stoel in op gewicht en lichaamslengte van de gebruiker. Ergonomie en een gezonde zithouding zijn cruciaal.
  • Uiteraard laten we de mogelijkheden van de desbetreffende stoel aan de gebruiker zien.

Uiteraard is er een ruime keuze in het aanbod aan goede bureaustoelen. Waarschijnlijk ziet u op dit moment door de bomen het bos niet, maar we informeren en adviseren u natuurlijk graag bij het kopen van de juist stoel.

Attentie voor Giroflex bureaustoelen

Daarbij houden we in het kader van duurzame oplossingen de lange termijn in het oog. Zo heeft Bas Kantoormeubelen een brede collectie bureaustoelen van Giroflex. Deze stoelen zijn voor minimaal 80 procent recyclebaar. Daarmee bent u dus ook goed voor het milieu en maakt u uw werknemer blij, die op zijn/haar beurt u verblijdt met mooie bedrijfsresultaten. Met zo’n ergonomische win-win-win kunt u thuis komen. Koopt u een Giroflex bureaustoel, dan zit u jaren met plezier. Lichamelijke klachten? Dan wijzen we u graag op onze zitworkshop. Daar leert u alles over een gezonde en verantwoorde werkhouding. Op zoek naar een ergonomische bureaustoel, producten van Giroflex of een speciaal verzoek? We zijn u graag van dienst!

Interessante pagina’s

De beste ergonomische bureaustoelen kopenVrijblijvend een offerte aanvragen | Bureaustoel voor lange mensen | Zitten is ongezond | Ergonomische bureaustoel

Meer weten over bureaustoelen?

Bureaustoelen zijn er in verschillende prijsklassen en modellen zodat er een bureaustoel te koop is voor ieder budget en ieder persoon. Hoe kom je tot de juiste keuze voor een goede en ergonomische bureaustoel? Hiermee helpen we je graag. Bij ons in de showroom kijken we samen welke bureaustoel het beste bij je past. Afhankelijk van je lichaamsbouw en lengte komen we tot een keuze van 2 tot 3 stoelen. Deze stellen we in en indien nodig test je deze bureaustoel een aantal dagen tot een week op je eigen werkplek. Op deze manier maak je de juiste keuze en dit is erg belangrijk om de volgende reden:

  • Als je veel zit is een goede bureaustoel belangrijk voor je welzijn
  • Een bureaustoel koop je voor de komende 5 tot 10 jaar

Heb je lichamelijke klachten? Dan is onze zitworkshop mogelijk iets voor jou. Daarin leer je anders zitten en je klachten te verhelpen.

Bureaustoelen bestellen

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

| Van Lienden & Kooistra Accountants

Voor Peters Assurantiën hebben we in een bestaande werkplek een elektrisch verstelbaar onderstel geplaatst. De klant was overtuigd van de voordelen van een zit-sta werkplek, maar wilde daarvoor niet zijn bestaande werkeiland op opgeven. Door een paar kleine aanpassingen was het mogelijk het onderstel te vervangen door een elektrisch verstelbaar onderstel. Dit heeft voor de klant alleen maar voordelen: Uitstraling blijft ongewijzigd Relatief lage investering Voordelen van een ergonomische werkplek Past in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

| Peters Assurantiën

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door