Op kantoren werken allerlei verschillende mensen samen in dezelfde ruimte. En dat is logisch want mensen zijn sociale wezens. Maar dit betekent ook dat het schoonmaken van de bureaustoelen erg belangrijk is. Zeker in deze tijd is het zaak om zo hygiënisch mogelijk te werken. Bij Bas Kantoormeubelen doen we meer dan alleen meedenken over de inrichting van het kantoor. Wij zijn ook in te schakelen om jouw bureaustoelen zo schoon mogelijk te houden.

Waarom de bureaustoelen laten schoonmaken?

Dagelijks brengen veel medewerkers hun tijd door op hun bureaustoel en achter hun bureau. En dat gaat niet onopgemerkt. Er is vaak veel vuil zichtbaar op de plekken waar hard wordt gewerkt. Maar het vuil dat niet meteen wordt opgemerkt geeft echter de grootste problemen. Zo kunnen er honderdduizenden huisstofmijten en andere micro-organismen in de bekleding van een gebruikte bureaustoel zitten. Het schoonmaken van kantoren is dus erg belangrijk. Niemand heeft er wat aan als medewerkers ziek worden of minder productief werken vanwege hygiënische omstandigheden. Dit zal alleen maar leiden tot meer verzuim. 

Laat de bureaustoel professioneel schoonmaken

Ons advies is om de bureaustoelen op het kantoor minimaal drie keer per jaar intensief te laten schoonmaken. Op deze manier voorkom je gezondheidsproblemen zoals irritaties aan de luchtwegen en allergieën. Wij zijn in het bezit van een dieptereinigingsmachine. Deze machine spuit de reinigingsvloeistof onder hoge druk in de stof. Na de werking zuigen we het er weer onder hoge druk uit. Vervolgens laten we de bureaustoel even met rust en ongeveer drie uur later is het resultaat zichtbaar. De stoel is weer klaar voor gebruik en helemaal droog. De bacteriën hebben dankzij de korte droogperiode geen kans om zich opnieuw te nestelen. 

Neem contact met ons op

Zelf de bureaustoel schoonmaken is vaak niet een goede optie, tenzij je over de juiste apparatuur beschikt. Wij helpen graag om jouw bureaustoelen en daarmee ook de werkplek van jouw medewerkers zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden. Neem dus gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door