Een ergonomisch bureau is een belangrijk onderdeel van een ergonomische werkhouding. Zitten is niet gezond, maar toch zitten veel mensen op kantoor bijna 8 uur op een dag aan achter hetzelfde bureau in dezelfde bureaustoel. Met een goed, ergonomisch bureau verbetert u de werkplek, waardoor de kwaliteit van uw werkplek omhoog gaat.

Koop een ergonomisch bureau

Een gezondere houding

Een ergonomisch bureau kan invloed hebben op het volgende:

  • De werksfeer op kantoor
  • De mate van creativiteit van werknemers
  • Lichamelijke klachten

Een goed ergonomisch bureau moet u dan ook niet onderschatten. Bij BAS Kantoormeubelen is het mogelijk om uw nieuwe werkplek uit te proberen. Het gaat immers om uw gezondheid of de gezondheid van uw werknemers. Door verschillende ergonomische bureaus te vergelijken en te ervaren kunt u een betere keuze maken. Het is belangrijk om voor een kwalitatief goed bureau te kiezen, dan kan een ergonomisch bureau zeker 5 tot 10 jaar mee.

Ergonomisch bureau in hoogte verstelbaar

Een belangrijk onderdeel van het juiste bureau, is de juiste bureau hoogte. Heeft u uw bureau niet op de juiste hoogte ingesteld? Dan is de kan aanwezig dat u lichamelijke klachten krijgt. Veel voorkomende lichamelijke klachten bij een te hoog bureau zijn klachten in de schouders, de rug of in de nek.

zit sta bureau

Zitinstructie door een fysiotherapeut

BAS heeft een samenwerking met een fysiotherapeut van PMI rembrandt. Wanneer er echt klachten zijn adviseert fysiotherapeut Ivo Daanen u, zodat u de juiste stoel kiest en ook daadwerkelijk van uw klachten afkomt.

Een ergonomische bureaustoel bij uw bureau

Wilt u de werkplek volledig ergonomisch inrichten? Dan kan een ergonomische bureaustoel niet ontbreken. Bij aankoop van een ergonomische bureaustoel, krijgt u een zit instructie wanneer wij de stoel komen leveren. Zo weet u zeker dat u de juiste ergonomische bureaustoel kiest. Meer weten over het aannemen van een goede houding? Kies dan voor onze zitworkshop.

Koop een ergonomisch bureau of vraag een offerte aan.

Ergonomie op kantoor


Een goede werkplek zorgt voor productieve werknemers met meer motivatie. Wij helpen je graag bij je ergonomische kantoorinrichting.

Offerte aanvragen

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door