Wilt u een goedkoop bureau kopen? Bij Bas Kantoormeubelen vindt u een groot assortiment goedkope bureaus. Bas Kantoormeubelen heeft goedkope bureaus in veel verschillende stijlen en designs.

Starten met goedkope bureaus

Wilt u graag goede bureaus aanschaffen, maar niet meteen te duur uit zijn? Start dan met de basis goedkope bureaus van Bas Kantoormeubelen. Goedkope bureaus zijn geschikt op plekken waar iemand niet 5 dagen in de week 4 tot 8 zit te werken.

Hoe gaat het werken aan basis bureaus in de praktijk?

Een nadeel van goedkope bureaus is dat de levensduur veel korter is dan de levensduur van wat duurdere, ergonomische bureaus. Dit komt doordat de kwaliteit lager is dan de kwaliteit van duurdere bureaus. Wanneer u niet heel erg veel gebruikt maakt van de bureaus, kan een goedkoop bureau kopen prima zijn voor u. Wanneer er intensief gebruikt wordt gemaakt van de bureaus, dan raden wij aan te kiezen voor een ergonomisch bureau.

Een goedkoop bureau kan bijvoorbeeld wel heel goed werken op een flexwerkplek. Deze flexwerkplekken zijn vaak niet 5 dagen per week, 8 uur per dag bezet. Wanneer u niet te veel wilt besteden aan een flexwerkplek, kan een goedkoop bureau kopen voor u de oplossing zijn. Dit geldt ook voor thuiswerkplekken of studentenkamers.

Om er voor te zorgen dat u ook achter een goedkoop bureau op de juiste manier zit, kunt u ons e-boek met zit-instructies downloaden. Zo kunt u ook achter uw goedkope bureau de juiste zithouding aannemen.

basis bureau

basis vergadertafel

basis vergadertafel

basis bureau

Goedkope bureaus kopen bij BAS kantoormeubelen

U kunt op twee manieren een goedkoop bureau bij BAS Kantoormeubelen aanschaffen. Wilt u graag advies over welk bureau het best bij uw zit gedrag past of komt u er zelf niet uit welk bureau u wilt? Vraag dan een offerte aan voor ergonomisch advies op maat.

Weet u al welk bureau u zoekt? Koop uw basis bureau dan via de webshop van Bas Kantoormeubelen. Hier vindt u ons gehele assortiment en bijbehorende ergonomische bureaustoelen.

Wij helpen u graag bij maken van de juiste keuze, zodat u het bureau krijgt dat bij u past.

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons: 085 07 00 011
Mail ons: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl

Contact opnemen

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door