Goede bureaus zijn essentieel voor een goede werkplek. Een goed bureau heeft invloed op de werksfeer, de mate van creativiteit en een goed bureau voorkomt lichamelijke klachten. Een goed bureau moet dan ook zeker niet onderschat worden.

De juiste bureau hoogte

Wist u dat het heel belangrijk is om uw bureau op de juiste hoogte af te stellen? Ieder persoon heeft een andere lengte en heeft dan ook een andere bureau hoogte nodig. Heeft u wel de juiste bureau hoogte? Wanneer uw bureau niet op de juiste hoogte staat, dan kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Staat uw bureau bijvoorbeeld te hoog? Dan trekt u automatisch uw schouders wat omhoog, waardoor u klachten kunt krijgen in de nek, schouders of in de rug.

Verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau is ideaal om klachten te voorkomen. Zo kunt u de ideale ergonomische houding aannemen. Een verstelbaar bureau is gemakkelijk, omdat de hoogte veranderd kan worden. Hierdoor kunnen er meerdere personen aan dit bureau werken en hoeft niet het gehele bureau vervangen te worden wanneer er iemand anders komt te zitten. De verschillende type bureaus die BAS aanbiedt, zijn:

  • Basis bureaus
  • Design bureaus
  • Ergonomische bureaus

Een ergonomische bureaustoel bij uw bureau

Bij een ergonomisch bureau kan een ergonomische bureaustoel natuurlijk niet missen. Maak de kans op lichamelijke klachten nog kleiner en zorg ervoor dat uw werkplek volledig ergonomisch is. U zult zelf van de voordelen kunnen profiteren. Wilt u dat wij bij u langs komen om advies te geven over uw werkplek of uw bureau? Neem dan contact met ons op.

bureaus

kantoormeubelen

Meer weten over onze bureaus?

Bij Bas Kantoormeubelen vind je bureaus voor ieder persoon en voor ieder budget. Bureaus bij Bas Kantoormeubelen zijn er in veel verschillende modellen. Weet je niet welk ergonomisch bureau het best bij je past? Dan zijn wij er om je te helpen. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook langs komen in onze showroom. In onze showroom kunnen we samen met u het juiste bureau uitkiezen. De keuze hangt af van uw lengte en uw lichaamsbouw. Bent u nog niet helemaal zeker van uw keus? Dan kunt u het bureau altijd even uitproberen. Bij Bas Kantoormeubelen is het mogelijk om een bureau een aantal dagen tot een week op je eigen werkplek uit te proberen. Heb je al last van lichamelijke klachten? Dan is onze zitworkshop misschien wat voor jou. Tijdens de zitworkshop leer je hoe je de beste zithouding aanneemt en hoe je weer van je klachten afkomt.

Contact opnemen

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door