Bureau hoogte

Ideale bureau hoogte of tafelhoogte op uw werkplek.

Mensen zijn verschillend van lengte en verhoudingen en daarop moet de werkplek aangepast worden qua bureau hoogte en bureaustoel. Een in hoogte verstelbare bureau of tafel is dan natuurlijk handig. Als u deze niet heeft kunt u ook met filtjes, houtjes of boeken gaan werken. Als ergonomische experts op het gebied van ergonomische werken is dit niet ons advies, dit even voor de duidelijkheid.

Hieronder een tabel om uw lengte bij de ideale bureauhoogte te meten:

Vermoeidheid, rug- en Nekklachten

Is de bureauhoogte niet goed ingesteld dan kunnen er klachten ontstaan. Is de hoogte van u uw bureau te hoog dan trekt u automatisch uw schouders omhoog wat zal resulteren in pijn in nek, rug en schouders.
De ideale bureauhoogte instelling is volledig afhankelijk van uw eigen lengte.

Zitinstructie workshop

Wilt u deelnemen aan onze zitworkshop? Vul dan het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daar hoort een ergonomische bureaustoel bij

Zoals u kunt zien is het erg goed om een verstelbaar bureau met een instelbare ergonomische bureaustoel te hebben. Uw lengte heeft alles te maken met de instelling van uw bureauhoogte. Bent u op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau of tafel dan kunt u kijken in de webshop onder flexwerkplekken.
Wilt u dat wij bij u langskomen om u te helpen met uw bureauhoogte bel dan 088 23 57 780 of mail ons via de contactpagina.Tags: