Bureau hoogte

Mensen zijn verschillend van lengte en verhoudingen. De werkplek moet daarop aangepast worden qua bureau hoogte en bureaustoel. Een in hoogte verstelbaar bureau of tafel is dan natuurlijk handig. Als je deze niet hebt kun je ook met filtjes, houtjes of boeken gaan werken. Als expert op het gebied van ergonomisch werken is dit natuurlijk niet ons advies!

De ideale bureau hoogte of tafelhoogte op uw werkplek

Hieronder zie je een voorbeeld van een bureau- of tafelhoogte die niet aan te passen is.

Hieronder een tabel om je lengte bij de ideale bureauhoogte te meten:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bureauhoogte-tabel.png

Vermoeidheid, rug- en nekklachten

Is de bureauhoogte niet goed ingesteld? Dan kunnen er klachten ontstaan. Is de hoogte van het bureau te hoog, dan trekt u automatisch uw schouders omhoog wat zal leiden tot pijn in de nek, rug en schouders. De ideale bureauhoogte instelling is volledig afhankelijk van je eigen lengte.

Daar hoort een ergonomische bureaustoel bij

Zoals je kunt zien is het erg goed om een verstelbaar bureau met een instelbare ergonomische bureaustoel te hebben. Jouw lengte heeft alles te maken met de instelling van de bureauhoogte. Ben je op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau of tafel? Bekijk dan eens de webshop. Hulp nodig bij de juiste bureauhoogte of het inrichten van het kantoor? Bel dan 088 23 57 780 of mail ons via de contactpagina.

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door