Dikkenberg beton: Een huiselijk kantoor

Wilma en Wim Evers, eigenaren van familiebedrijf Dikkenberg Beton uit Lunteren, hadden al een duidelijk beeld van hoe hun kantoor eruit moest komen te zien. Pinterest was een goede bron van inspiratie en aan de hand van de verzamelde beelden hebben we samen met GRIP Interieurprojecten een ontwerp gemaakt voor het kantoor.

Het ontwerp past helemaal bij een moderne kantoorinrichting, waarin de persoonlijkheid van het familiebedrijf centraal staat. Mensen brengen vaak een aanzienlijk deel van de week op hun werk door, dus dan is het belangrijk dat daar een prettige werksfeer is.

Een huiselijk kantoor past bij een familiebedrijf

En daar zal dit kantoorontwerp zeker aan bijdragen. De basis wordt gevormd door een mooie visgraat vloer, gecombineerd met zwart stalen meubels en natuurlijk tafelbladen van beton, gemaakt door Dikkenberg Beton zelf. Ook de bureaus hebben stalen frames, gecombineerd met een houten topblad. In het ontwerp is ook veel ruimte voor planten en er is duidelijk terug te zien om welk bedrijf het gaat. De kobaltblauwe kleur van het logo en het logo zelf nemen een prominente plek in in het interieur van dit bedrijfspand. Zie bijvoorbeeld de blauwe lampen boven de vergadertafel en de blauwe kuipstoeltjes.

Het ontwerp sprak Wilma en Wim erg aan en dat betekende groen licht voor de realisatie. Opnieuw een project waar we trots op zijn!

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door