Den OudenGroep

Deze aanvraag kwam vanuit Den Ouden, een internationaal familiebedrijf met circa tweehonderd medewerkers. Zij werken dagelijks aan het verbeteren van maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 -reductie. We hebben zowel de kantoorruimtes als de kantine omgetoverd tot een waar spektakel. Bekijk hieronder de video's om een impressie te krijgen van het resultaat!
Het bedrijf is gevestigd aan de Hermalen 7 in Schijndel.

Standaard werkplek omtoveren tot iets 'gezelligs'

Door de enorme groei was het huidige kantoor te klein geworden en werden er kantoor units geplaats om extra ruimte te creëren. Aangezien Den ouden werkkwaliteit erg belangrijk vindt werden wij gevraagd om van deze standaard units iets “gezelligs” te maken, rekening houdend met de kosten, omdat het maar tijdelijk was. De wens was dan ook dat de gebruikte materialen zoveel mogelijk konden worden hergebruikt als er een nieuwe permanente locatie zou komen. We hebben gebruik gemaakt van visuals op de wanden. Ten eerste voor de sfeer, maar deze visuals zijn ook belangrijk voor het verbeteren van de akoestiek in deze ruimtes Den Ouden was erg enthousiast over het kantoor ontwerp. De volgende stap is het meedenken over de nieuwbouw.

Update: inrichting kantine

Voor de kantine-inrichting vroeg Den Ouden Groep ons opnieuw een ontwerp te maken. Ook hierbij was het weer van belang dat de ruimte een huiselijke sfeer zou ademen en dat er bij de keuze voor materialen rekening wordt gehouden met het milieu. Door het gebruik van bijvoorbeeld een vloerkleed, plantenwand en warme kleuren krijgt de kantine een uitnodigende en gezellige uitstraling. De ingetekende kantoormeubelen zijn allemaal van leveranciers die produceren binnen Europa en zelfs binnen Nederland. Dit bespaart CO2-uitstoot bij het transport.

In deze kantine zouden wij graag lunchen! Wat vind jij ervan?

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door