Nieuw in ons assortiment en tijdelijk exclusief bij ons verkrijgbaar: Een scherp geprijsde, akoestische telefooncel voor op kantoor!

Een belcel voor op kantoor met een modern uiterlijk, te koop in onze webshop voor slechts €2145,- excl. btw., of via het aanvragen van een offerte.

Telefooncel kantoor small zwart     Telefooncel kantoor small zwart

Bekijk het product hier

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor rust en privacy. U kent het wel, die ene collega die continu aan het bellen is en als een mug bij je werkplek rondhangt. Wat je ook doet, hij is niet weg te krijgen. Vaak is dit omdat er op het kantoor geen plek aanwezig is om rustig te bellen zonder gestoord te worden. Een telefooncel op het kantoor, ook wel akoestische telefooncel genoemd, elimineert dit probleem. Bekijk hieronder onze opties en laat de rust terugkeren op de werkvloer.

Offerte aanvragen

Ongestoord bellen met een telefooncel op kantoor

Geluiden uit onze omgevingen beïnvloeden ons altijd, of we dat nou willen of niet. Bij het voeren van een telefoongesprek is dit niet altijd even handig en kan het zelfs afleiden. Misschien zit je wel dicht bij een niet bepaald geruisloze printer. Of je collega’s voeren een gesprek dat zo interessant is dat je het opvangt en mee begint te luisteren. Voor je het weet ben je compleet de draad kwijt van het telefoongesprek. Maar het kan ook andersom. Collega’s kunnen worden afgeleid door jouw belgedrag. Misschien heb je een luide stem of wandel je veel tijdens het bellen om uit te vogelen waar het meest rustige plekje op het kantoor is. Het is dan tijd voor akoestische oplossingen, zoals een stilte werkplek, akoestische wandpanelen of plafondpanelen of een telefooncel. Een telefooncel op het kantoor zorgt ervoor dat bellen niet langer afleidend is voor jezelf en je collega’s.

Telefooncellen van BUSYPOD

Bij BAS Kantoormeubelen leveren we onder andere telefooncellen voor op het kantoor van het merk BUSYPOD. Dit is een internationaal merk met producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn in de volgende formaten leverbaar:

Telefooncel small    Telefooncel medium

Small: Werkplek voor 1 persoon                             Medium: Werkplek voor 2 personen

Telefooncel large    Telefooncel extra large

Large: Werkplek voor 4 personen                          Extra large: Werkplek voor 6 tot 8 personen

Deze telefooncel voor op het kantoor is voorzien van allerlei handigheden. Zo beschikt hij over heldere, aangename verlichting in het plafond en is er ventilatie mogelijk. Een echte aanwinst dus op ieder kantoor waar in een drukke, hardwerkende omgeving, een beetje stilte en privacy ook wordt gewaardeerd.

Een telefooncel op het kantoor brengt privacy

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor privacy. Niet alles wat door de telefoon wordt gezegd is voor ieders oren bestemd. Het kunnen gesprekken zijn in de privésfeer waarvan je liever niet hebt dat iedereen meeluistert. Maar het kan ook zijn dat er werkgerelateerde onderwerpen worden besproken die andere collega’s niet hoeven te weten. In beide gevallen zorgt een telefooncel op het kantoor ervoor dat er voldoende privacy aanwezig is. Voor het gemak zetten we de voordelen van een telefooncel op het kantoor nog even op een rij:

  • Leid geen collega’s meer af met uw gesprekken
  • Zelf niet afgeleid worden door de gesprekken van collega’s
  • Meer privacy voor al je gesprekken
  • Verhoogt de productiviteit
  • Je voelt je op je gemak, waardoor de kwaliteit van het gesprek stijgt

Telefooncel kantoor small groen     Telefooncel kantoor medium     Telefooncel kantoor large

 

Telefooncel kantoor small donker      Telefooncel kantoor medium donker    Telefooncel kantoor large

 

Telefooncel kantoor small oranje    Telefooncel kantoor medium oranje    telefooncel kantoor large oranje

Bestel een telefooncel

Wil je de voordelen van een telefooncel ook bij jou op kantoor? Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Weet je al precies wat je nodig hebt? Dan kun je hieronder ook het offerteformulier invullen. Of bekijk ons assortiment en kies de telefooncel die bij je past.

 

Dit zeggen onze klanten

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

| Peters Assurantien

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door