Telefooncel kantoor

U kent het wel, die ene collega die continue met de telefoon loopt te bellen en als een mug bij uw werkplek rondhangt. Wat u ook doet, hij is niet weg te krijgen. Vaak is dit omdat er op het kantoor geen plek aanwezig is om rustig te bellen zonder gestoord te worden. Een telefooncel op het kantoor elimineert dit probleem. Het herstelt de rust op het kantoor en verhoogd de privacy.

Ongestoord bellen met een telefooncel

Geluiden uit onze omgevingen beinvloeden ons altijd, of we dat nou willen of niet. Bij het voeren van een telefoongesprek is dit niet altijd even handig en kan het zelfs afleiden. Zo kan er op uw plek een gesprek plaatsvinden tussen collega’s. Of misschien zit u wel dicht bij de printer en is het niet bepaald een geruisloze printer. Het gesprek tussen de collega’s kan zelfs zo interessant zijn dat u het opvangt en begint mee te luisteren. Voor u het weet bent u compleet de draad kwijt van het telefoongesprek. Maar het kan ook andersom. Collega’s kunnen worden afgeleid door uw belgedrag. Misschien heeft u een hele luide stem of wandelt u veel tijdens het bellen om uit te vogelen waar het meest rustige plekje op het kantoor is. Een telefooncel op het kantoor zorgt ervoor dat bellen niet langer afleidend is voor uzelf en uw collega’s.

Een telefooncel brengt privacy

Dan is er ook nog het aspect van privacy. Niet alles wat door de telefoon wordt gezegd is voor iedereen zijn oren bestemd. Het kunnen gesprekken zijn in de privésfeer waarvan u liever niet heeft dat iedereen meeluistert. Maar het kan ook zijn dat er werkgerelateerde onderwerpen worden besproken die de andere collega’s niet hoeven te weten. In beide gevallen zorgt een telefooncel op het kantoor ervoor dat er voldoende privacy aanwezig is. Voor het gemak zetten we de voordelen van een telefooncel op het kantoor nog even op een rij:

  • Leid geen collega’s meer af met uw gesprekken
  • U wordt niet afgeleid door de gesprekken van collega’s
  • Meer privacy voor al uw gesprekken
  • Verhoogt de productiviteit
  • U voelt zich op uw gemak waardoor de kwaliteit van het gesprek stijgt

Bestel een telefooncel voor uw kantoor

U weet nu welke significante voordelen een telefooncel op het kantoor met zich meebrengt. Indien u deze voordelen ook binnen uw kantoor wil implementeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies de telefooncel die bij u past. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.